Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 august 2014

APEL CĂTRE ION ILIESCU !

   Arama pe față sau lupu'și schimbă părul , dar năravul , ba !


   Scurt de tot : guvernul a hotărât că politizarea administrației este insuficientă ! Și are dreptate ! Cum adică , să ții un primar ales în partidul A să nu se poată muta la partidul B !?! Este absolut prostesc să nu lași omul să hotărască ce poftește el în locul alegătorilor ! Parol !
   De exemplu : Miklos Istvan ales în urmă cu câțiva ani primar în comuna Szent Gyorgy din județul pur românesc Harghita din partea partidului UDMR , vrea acum să treacă la (să zicem) România Mare ! Păi , mă rog , de ce să n-aibă voie ? De ce să țină cont numai și numai de votul fraierilor din localitatea mai sus pomenită ? De ce , dacă pe el îl trage sufletul la RM ?
   DE CE ?
   Ei bine , domnul victoraș bontaș , disperat că este posibil ca în toamnă să-și rupă vreun picior călcând pe neașteptate strâmb , își fabrică de pe acum cârjele în care să se sprijine în încercarea de a trece pragul Cotrocenilor : dă primarilor un termen de două săptămâni pentru a-și demonstra loialitatea pesedistă strângându-se „ca un monolit în jurul primului baschetbalist al țării”, dă în schimb posibilitatea atribuirii de lucrări publice fără licitație , mângâie promițător cu o mână și amenință cu cârja din cealaltă ...
   Vi se pare normal ?
   Pare cuiva normal ?
   Lui victoraș cel poznaș i se pare normal ?
   Și firesc ?
   Nu-i este rușine ?
   Chiar deloc ?
   Nici măcar nea nelu nu s-a gândit la așa ceva , nici năstase adrian nu a încercat !
   Nimeni !
   Numai ginerele scopitului crede că este firesc și de dorit să-și propulseze exoftalmica prăjină în parlamentul european și să aburească primarii cu promisiuni de finanțare , numai primul automobilist al națiunii putea considera normal să dea iama-n toată administrația pentru a se vedea ales , numai primul PLAGIATOR al țării poate vorbi fără să gândească și să pună DNA-ul la treabă ca să demonstreze că președintele încă în funcție
NU A INTERVENIT ÎN JUSTIȚIE ÎN NICI UN MOD !
ÎN NICI UNUL !
   Dacă nea nelu sau altcineva , nu-i dă respectivului una peste ceafă ca să-l trezească din visu-i de mărire , avem toate șansele să ne întoarcem câteva zeci de ani în istorie !

   Ω

   Drept care , facem un apel către nea nelu , fostul cotrocelu :

ÎNVAȚĂ-L DOMNULE SĂ NU SE FACĂ DRACULUI DE RÂS !
ÎNVAȚĂ-L DOMNULE CE-I AIA DECENȚA ȘI BUNUL SIMȚ !
ÎNVAȚĂ-L DOMNULE CĂ VREMURILE TĂTUCILOR AU APUS (din fericire) !
ÎNVAȚĂ-L DOMNULE STRICTUL NECESAR AL CETĂȚEANULUI ȘI AL OMULUI !
ÎNVAȚĂ-L DOMNULE , CĂ DUMNEATA L-AI AJUTAT ȘI L-AI PROPULSAT ȘI ACUM TE FACE DE ....
... sau l-ai scăpat din mână ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu