Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 august 2014

Ce dezamăgire ...

   Probabil din cauza căldurii ...


   ... în dimineața zilei de 14.08.2014 , pe programul de știri al Digi/RCS/RDS , în cadrul „Pastilei de limbă” (nefericit nume) , cunoscutul Radu Paraschivescu (fără Miron ...) ne-a recitat cu acuratețe textul apărut cu câteva zile mai devreme printre mărunțișurile de știri ale Yahoo România !
   Recitat chiar asta înseamnă : recitat ca la școală , atunci când doamna (mă rog , tovarășa) te punea să înveți o poezie „pe din'afară”, „pe de rost” ori „par coeur” cum ar spune francezul ! Am tot râs de prostia boantă a primului ministru , fără a
ști - unii dintre noi - ce înseamnă și cu ce se mănâncă , așa că ne vedem nevoiți să-i atragem atenția urmașului simpaticului autor al „Cânticelor țigănești”, că ce a făcut domnia sa , se cheamă tot plagiat !
   Iar dacă textul de pe Yahoo îi aparține , inclusiv exemplele , atunci să facă bine și să ne spună și nouă , fraierilor „așa cum am mai spus ...” !
   Dacă nu-i aparține , să indice sursa de unde l-a ... cules !

   Ω

   Vă pare exagerată reacția ?
   Ba deloc : dacă mâine , poimâine , ne pomenim cu alt plagiator prim ministru ?!?!?
   Spuneți că este posibil ca dumnealui doar să interpreteze un rol scris de alții și să nu știe ce se întâmplă în spate ? Există „șansa” asta ? Există cu siguranță posibilitatea adusă în discuție , dar dacă te cobori la nivelul lui „guță minte de maimuță” și doar dai pe gură ce-ți scriu alții , nu mai semna pastila aceea cu nume nefericit !
   PUNCT ! 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu