Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 august 2014

În apărarea porumbeilor !

   Să ne amintim ...


   Atunci când la Hădăreni localnicii nu au mai suportat , au pus mâna pe furci și topoare , le-au dat foc și au scăpat de porumbeii care li se căcau în cap !
   Atunci când la Săcele n-au mai putut , localnicii le-au dat foc , au pus mâna pe uneltele agricole și i-au restrâns pe porumbei în zona numită cu mult drag „Țigănie”.
   ÎN MULTE LOCURI DIN ȚARĂ , OAMENII ȘI-AU RECÂȘTIGAT LINIȘTEA GONIND PORUMBEII !
   Acum , în Transilvania , porumbeii cei viteji , au pus mâna pe un motociclist tâmpit și l-au linșat (ei așa știu că se face dreptatea !) , au prins-o și pe însoțitoarea lui și au linșat-o , ba , într-un exces de activitate demnă de străzile vreunei capitale europene , l-au prins pe încă un motociclist și i-au arătat și lui ce înseamnă mânia și onoarea porumbeilor ! Noi toți știm din autobuze și tramvaie că porumbeii , atunci când sunt în cârd , sunt foarte , sunt extrem de curajoși , iar acest lucru , în combinație cu indolența autorităților , a dus la plăcerea lor de a ni se căca nouă în cap , nouă tuturor , considerându-se de fapt niște privilegiați trăind din ciordeală și șmangleli , nu niște fraieri care muncesc : „să mor io” !

   Ω

   Drept care , pentru a nu fi considerați rasiști , vă rugăm mult , lăsați porumbeii în pace , nu le mai dați foc , nu-i mai goniți , munciți și lăsați-i să vă fure !
   Vă rugăm !
   De ce ?
PENTRU CĂ ORICE COMUNITATE GONITĂ DIN ZONA EI , SE MUTĂ ÎN ORAȘELE MARI ALE ȚĂRII SAU ALE EUROPEI :
ȘI SUNT DEJA PREA MULȚI !
   Fi-va oare nevoie să montăm țepușe , ca pe monumentele din Paris , pentru a nu permite așezarea porumbeilor ?
   Care porumbei , întrebați dumneavoastră ... ?
   ĂIA DE CULOARE !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu