Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 august 2014

Steaua încotro ...

   ... răsare ?


   Un meci ce putea fi splendid , s-a încheiat într-un mod neașteptat , dar fericit : în buna tradiție românească , antrenorul schimbă oamenii periculoși , schimbă stilul și sistemul , gândindu-se să-i ... odihnească , de parcă sunt plătiți să joace fragmente și nu meciuri întregi !
   Să nu mai amintim aici și de fragilitatea exagerată a lui tataie arogantul și frizatul : face cam puțin Sânmărtean pentru toate fumurile pe care încă le mai are în locul acela GOL !

   În sfârșit , pentru că toate trebuie să poarte o explicație , antrenorul tremură , tribuna tremură , telespectatorii tremură , toți suporterii tremură !
   De ce ?
   Care-i explicația ?
   Pentru că una sau două schimbări greșite , inutile și neinspirate , combinate cu puțin noroc pentru adversari și un autogol ghinionisto/norocos , au dus echipa favorită cu koor-ul în poartă !
   DEȘI AVEA UN OM ÎN PLUS !
   Aici se vede diferența dintre echipele mari și , cele mici cu așteptări mari : oricare dintre echipele cu adevărat MARI din lumea asta , îl demisionau pe antrenorul kazahilor (o fi corect așa ?) cu căruța de goluri pe care le-o dădeau !
   Steaua ? Păi Steaua a avut grijă de un „La mulți ani !”, a avut grijă să se salute cu tribuna , a avut grijă să nu-și strice frizura , a avut grijă să expună combinația frunteundeget-multetatuaje : de fotbal total până-n ultimul minut nu a mai avut grijă Steaua !
   Asta este diferența !
   Aici se face diferența !
   În jocurile astea mici , se vede în bună măsură valoarea !

   Ω

   Așadar , oricât de mult ne dorim rezultate în fotbal , oricât înjurăm diverși oficiali pentru lipsa lor , ele nu vor veni până nu ne vom schimba mentalitatea :
JUCĂTORI SUNT MULȚI !
ÎNVINGĂTORI SUNT PUȚINI ! 
LA FEL ESTE ȘI POPORUL ROMÂN :
AȘA OAMENI , AȘA FOTBAL !
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu