Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 octombrie 2014

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!


   Piți și Alba-Neagra 

   Așa cum ne-am temut cei mai mulți dintre noi, mentalitatea antrenorului naționalei de fotbal și-a dat întreaga și adevărata măsură: după o primă repriză de fotbal adevărat, a venit pauza și, simpaticul nostru Piți a hotărât să bage echipa cu - scuzați - KOOR-UL în poartă! Nici nu mai știu pentru a câta oară maestrul pocherist ne arată cât de „bună” este mentalitatea nulității care se mulțumește cu câștiguri mici, cât de „bine” este să spui pass cu trei ași în mână pentru că ai câștigat niște mărunțiș, cât de mult câștigi când fugi pentru că ți-ai câștigat banii de semințe! Fostul atacant central, campion în oportunism, a reușit din nou să nemulțumească milioane de spectatori începând pe teren cu o echipă șchioapă și terminând cu una haotică! Deși și un orb vedea încotro duce jocul maniera de arbitraj a unui scoțian care a citit un alt regulament decât noi, jucătorii „noștri”, cei care au avut grijă ca mai întâi să-și negocieze la sânge primele de calificare, au început să intre în jocul adversarului, în faze din ce în ce mai apropiate de propria poartă: și s-a văzut că dărnicia consumatorului de whisky a dat rezultatul scontat!
   Două reprize total diferite, două echipe total diferite, un singur antrenor mereu mulțumit să căștige puțin: sau deloc!
   Așadar, România-Ungaria 1-1, un cadou făcut de impotenta mentalitate meschină a antrenorului nostru unei echipe de divizia C!

   Poate n-ar fi rău să plece la arabi: și să-l ia și pe chichireș cu el! Și să lase locul altuia cu idei mai multe și nu chiar atât de fixe!
   În rezumat: într-o seară în care ungurii puteau pleca desculți de pe Arena Națională, într-o seară în care n-ar fi putut duce sacul de goluri încasate, mulțumită lipsei de viziune a ... , suntem mulțumiți că n-am luat bătaie! Halal gândire!
 
     Ω

   Adio Piți, ne-ai stricat sărbătoarea și bucuria: nu-ți mulțumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu