Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 1 octombrie 2014

Justiția trece, verzele rămân!

    Sentință absurdă, scandal inutil,
   PILELE REZISTĂ!

   În sfârșit, a fost dată sentința în procesul Vărzaru-Bolintineanu!
   În mod absolut incredibil, persoana care a păcălit și a nenorocit generații întregi de elevi și a băgat pe gâtul societății românești un număr încă necunoscut de mare de analfabeți cu diplomă, scapă cu o pedeapsă cu suspendare!
   DA - CU SUSPENDARE!
   Femeia asta, a făcut un rău de neevaluat societății în ansamblul ei, dar și copiilor și familiilor lor : cum poate scăpa doar cu stropul de închisoare preventivă?
   Cum poate fi liberă după ce a făcut?
   Și de ce?
   Chiar dacă material, în speță nu au putut fi probate sumele exorbitante pe care le învârtea costICA, numai pentru fraudarea unui examen național și trebuia mult mai aspru pedepsită!
   Apoi, cum și de ce se mai află dumneaei la catedră?
   Și în același liceu!
   Este inadmisibilă sentința Tribunalului București! Pur și simplu deschide larg porțile fraudelor la toate nivelurile și în toate instituțiile statului!
   Nu vă faceți iluzii: fraudarea unui examen școlar nu este mai puțin periculoasă decât a unuia pentru permisul auto!

   Din păcate, suntem nevoiți s-o spunem: fitilele lansate de pseudo profesorul de chimie vărzaru, cum că are relații bine plătite (și probabil șantajabile) în lumea politică, la primăria „care este” și la inspectoratul școlar se arată a fi adevărate!
   Altfel nu se explică blândețea sentinței!

   Ω

   Dacă nu ați putut-o agăța cu altceva pe vânzătoarea de iluzii și hoața de viitoruri, măcar verificați-i averea (ei și prințului consort și multor profesori din liceu), aplicați legea și în cazul mituitorilor nu doar al mituiților și ve-ți fi uluiți ce buboi se va sparge!
   Dacă lucrurile nu se vor petrece astfel, cele O SUTĂ de zile de lucru în folosul comunității (proastă glumă) nici nu le va simți, iar la sfârșitul cincinalului de interdicție la bac pentru liceul Bolintineanu, parcă o vedem iar pe costăchioaia vărzăreasă aranjând rezultatele!
   Drept care, cu speranță în suflet, noi și multe cadre didactice așteptăm
RECURSUL PROCURATURII!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu