Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 octombrie 2014

Numai ai noștri?


   STOPAȚI EXAGERĂRILE DNA !

 

   Credem că DNA urmărește denigrarea PSD-ului și acest lucru ni se pare de-a dreptul scandalos! Cerem pe această cale desființarea DNA-ului și anchetarea procurorilor care instrumentează cazurile acestea revoltătoare și, pedepsirea lor
EXEMPLARĂ!
   Da, exemplar trebuiesc pedepsiți pentru măgăriile pe care le fac: voi nu vedeți că se anchetează în continuare dosarul ăla, cum îi zice, parcă softmărunt și, pentru că nu le ajunge, se leagă iar de bietu’ domnu’ Năstase cu asemenea mărunțișuri? Și de domnu’ Hrebe? Și de domnu’ socru’ lu’ viitoru’ Președinte?

    Și ce dacă un sărman buticar a vrut să cumpere și el acolo niște surcele, poate niște lemne de foc, în valoare de peste o sută (100!) de milioane de euro când el are în conturi abia câte zece milioane de lei într-un an? 
   Ce a făcut el?
   Care e problema?
   I-a dat?
   Nu i-a dat, doar i-a promis!
   De când se pedepsește promisiunea?
   De ce-i deranjează dom’le pe ei că unii băieți sunt deștepți și câștigă din mai nimic zeci și sute de milioane de euro, când ei abia pot plăti diferența aia amărâtă de câțiva eurocenți la litrul de combustibil, aia pusă de viitorul nostru Președinte?

   Și de ce se tot leagă dom’le de domnu’ Năstase, ce-i supără frate atât de tare?
   Asta nu putem pricepe și pace!

   Că cică orice s-a făcut pe vremea aia a fost cu șpagă la primul ministru?
   Că zic gurile rele că după ce-a pierdut puterea, au putut și oamenii de afaceri, săracii, să câștige și ei un ban, așa cum trebuie?
   Dar să nu-i ascultați, că sunt niște mincinoși!

   Drept care, cerem din nou vehement încetarea activității DNA, sau măcar să-i lase-n pace pe domnu’ Năstase săracu’ și pe domnu’ sârbul și pe domnu’ Hrebe și pe domnu’ Truică și pe mulți alții, că uite, bietu’ domnu’ Năstase încă o mai plânge pe mătușa Tamara!
   Iar dacă asta nu contează, gândiți-vă că este cel ce l-a învățat meserie pe viitorul nostru Președinte - și asta se vede!
   Voi chiar nu pricepeți?                                                                                                             
   Dacă mâine, poimâine se leagă de taxa pe stîlp sau, doamne ferește, o scutură pe domnișoara de la finanțe?
   Așa că, cerem ori încetarea activității DNA, ori să fie puși să-l ancheteze pe Johannis șase case! Șase!

   Hai, la treabă DNA, fă-te că muncești: că decât să te apuci să-l arestezi pe domnul Hrebe, mai bine-l întrebi pe Funar cu ce bani a vopsit în Cluj băncile tricolore!

   Grupul de inițiativă pentru reformarea DNA-ului & Ω 

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu