Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 octombrie 2014

Orbul găinilor


   De-a Baba Oarba cu decimalu’ !

 

   În ultimele zile, cutremurele în conducerea PSD-ului au fost practic continue, DNA-ul dovedindu-se mai activ decât cercul de foc al Pacificului! De ce? De ce acum? De ce cu 10 sau 15 zile înainte de alegeri? Pentru că în felul ăsta se urmărește darea la gioalele PSD? Sau pentru că acum le-a venit rândul?
   Ambele variante sunt ... penibile!
   Dar, dacă prima este reală, înseamnă că procuratura lucrează la ordin - ceea ce este, ca să zic așa, nasol - iar dacă a doua este cea adevărată, înseamnă că procuratura lucrează fără cap, ceea ce ar fi de asemenea „nasol”! Cât de puțină simpatie aș avea pentru Hrebe tatăl și, tot nu privesc cu ochi buni arestarea fiului pentru o „încă presupusă” infracțiune!

   Chiar dacă ziarele au urlat despre „aplicarea constituției” la referendumul din 2012, chiar dacă lucrurile par clare, chiar dacă - oricum - referendumul nu și-a atins scopul, chiar dacă, chiar dacă, să-l ai pe Liviu Dragnea trimis în judecată pentru infracțiuni electorale încă din 2013 și tu cu 10 zile înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie 2014(!!!) să aduci martorii cu surle și trâmbițe și autobuze la scară, mi se pare o exagerare!

   De asemenea justiție, făcută pare-se LA ORDIN, mă lipsesc și ar trebui să ne lipsim! Nu suntem departe de „loturile” din anii ’50, nu suntem departe de a fi vinovați numai pentru că ne-a luat „la meliție”, și-mi este teamă că în felul ăsta sentințele nu se vor mai da în sala tribunalului!

   De ce este bine și frumos să ascultăm orice declarație dă încă președintele Băsescu, de ce ni se pare normal ca domnia sa să-și transfere capitalul de simpatie - de care încă se mai bucură - Elenei Udrea, de ce încă președintele, cel care trebuie și este musai și obligatoriu prin constituție ECHIDISTANT POLITIC să-și exprime public opiniile politice? Și cu ce drept divulgă „secretele de serviciu ale serviciilor secrete” în lupta politică cu domnul Ponta?
   De ce astea nu sunt văzute și taxate?
   De ce se folosesc măsuri diferite?
   Cine hotărăște ce este voie și ce nu?
   Și mai ales, de ce amestecați justiția în glodul ăsta al vostru?

   Vă rugăm, stopați acest spectacol ieftin și degradant, această batjocură atât la adresa cetățenilor cât și a justiției!
   Vă rugăm, încetați folosirea actului de dreptate în scopuri politice ori chiar personale!
   Vă rugăm, lăsați justiția să funcționeze SINGURĂ, așa cum o știm din reprezentările statuare, nu-i mai ajutați balanța și nici n-o dezlegați la ochi!
 
   Ω

   Vă rugăm ... pentru că nu vă putem ordona! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu