Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 martie 2017

După două mii de ani!

   Pesedeul cu dragnea-n frunte luptă din greu să-și aservească justiția: dacă vor reuși, vom ajunge în situația romanilor republicani, cei care acum peste două mii de ani alegeau un dictator pe termen LIMITAT dacă se considera că patria este în pericol de moarte!
   Ei bine, privind cu atenție jocurile puterii de la București, constatăm că suntem pe cale de a ne alege democratic un dictator tocmai pentru a pune patria în pericol de moarte! Adică, am învățat noi ceva de la strămoși, dar insuficient de bine ...

   Folosind o expresie perimată dar al dracului de actuală, putem spune că dragnea-pesede folosesc niște cozi de topor, niște curele de transmisie pentru a-și face jocurile murdare, adică îndepărtarea celor două personaje care pare-se mai stau în calea visului de mărire al stăpânirii cucoanei cu basmaua pe ochi: dacă le va reuși, va fi vai și amar de noi!
   Ca o paranteză: cozile de topor nicolae și tudorel uită că vor o justiție obedientă și că această justiție se poate întoarce oricând împotriva lor, lovindu-i când și unde-i doare mai tare - iar atunci, vor regreta sistemul greșit de acum, ăsta corect în care suntem toți egali în fața legii!
   
   În caz contrar, lupta va continua până ne va veni mintea la cap!
   Înțelegeți dumneavoastră, că vorba asta spune că am gândit până acum cu mintea de la ... în sfârșit, am gândit cu ... cum să spun, cu un loc rușinos și nu cu capul! 

   Ω

   Fi-vom în stare să gândim cu organul dedicat acestui lucru?
   Sau ne vom întoarce de bună voie cu 50 de ani în timp?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu