Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 martie 2017

Inflația - post scriptum

   Am avut tăria, am avut curajul, am avut nebunia de a urmări (aproape) în întregime „supershow-ul” uite cine se face de râs, de la proTV! Rămâne cum am vorbit: o porcărie înfiorător de slabă, concepută și realizată pentru un intelect sub nivelul de menajeră ori alt personaj căruia îi va mări madame vasileasca leafa de două ori chiar înaintea viitoarelor alegeri!
   Dacă nu știți cum arată un rateu, atunci prostia de la proTV este perfectă pentru a vă edifica: două pseudo dive, cu mai mulți bărbați în coșul conjugal decât ne închipuim noi, certându-se și împungându-se „colegial”, doi coregrafi care se prostituează pentru a da bine în așa zisul spectacol și un Florin Călinescu lipsit de vervă, scremându-se să scoată la fiecare zece minute câte o glumiță care să întrețină cât de cât interesul publicului pentru o emisiune tip RAI 1966! 
   Cam asta a fost prostia de luni seară, prostie slabă chiar și pentru o seară de luni!
   Toată povestea care trebuia să se întâmple în jurul perechilor care bla bla bla dansează pentru o cauză nobilă bla bla bla, a fost concepută a se petrece în jurul aroganto agresivo exhibiționistei rădulescu schwartzenberg felixbaumgartner sau cum o mai cheamă acum pe individa care a consumat rezerva strategică de silicon a României: în loc să fie interpelată pentru expunere indecentă la ora de început a așa zisului spectacol, în loc să i se atragă atenția asupra gesturilor cu revolverul, în loc să i se închidă puțin gura (mai bine să taci deștept decât să vorbești prost!), ei bine, în loc de toate astea, se pare că a fost încurajată să se dezlănțuie într-o continuă logoree trivială și de prost gust!
FEMEIA ASTA ESTE ÎN STARE SĂ FACĂ ORICE PENTRU A FI ÎN CENTRUL ATENȚIEI!
ȘI NU MERITĂ, PE CUVÂNT CĂ 
NU MERITĂ!
   În rest, spectacolul ororilor a fost completat de scălâmbăielile nefericitelor vedete și „vedeți” cu iz local, mulți dintre ei „marca proTV”: și cam atât!
   Nu l-ați văzut? Ați câștigat!
   Credeți-mă, sunteți cei câștigați: toți ceilalți am fost, măcar acum, păcăliți!

   Ω

   Așadar, iată exemplul perfect pentru nivelul televiziunilor românești și al revenirii la cele două ore de program: prost gust, vulgaritate, indecență, limbaj muuult prea colorat și cu conotație muuult prea explicit sexuală!
   Dacă CNA-ul și ministerul educației își dau mâna, într-o singură generație nu vor mai fi necesare pușcării noi:
ÎN CAZ CONTRAR, NICI CARTIERE ÎNTREGI DE PENITENCIARE 
NU NE VOR AJUNGE! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu