Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 martie 2017

Tetrirom

   Ați jucat vreodată Tetris?
   Ați jucat cu siguranță și, dacă nu Tetris, ați avut mai mult ca sigur un joc care vă mânca sufletul ori pentru a acumula un punctaj suficient de mare pentru a intra pe „lista scurtă” ori pentru a trece la nivelul următor: cine nu recunoaște ori e mort, ori nenăscut!

   Așadar, îmi amintesc momentele în care făceam puncte, dar asta se întâmpla destul de rar, cel mai des fiind în situația de a o lua de la 
capăt ...
   Vă amintiți?
   Vă mai amintiți de câte ori o luam de la capăt pentru că învățasem o nouă capcană a jocului și acum știam cum să trecem mai departe? 
   Dar cum țiuia caseta de pe care încărcam jocuri pe HC-urile de toate tipurile vă mai amintiți? Hm, un sunet din categoria modem telefonic cu viteza maximă 56K/s ... ce vremuri, ce vremuri ...
   Da, da ... o luam de la capăt învățând din greșeli ... iar și iar, până terminam jocul și ne apucam de altul, mai nou, mai colorat dar în esență același! Ei bine, da: am învățat din greșeli și am ajuns să avem printre cei mai tari programatori și hackeri din lume!
   BRAVO LOR!

   Ω

   Clasa politică, se joacă de zor cu jocul simplu numit ROMÂNIA, este într-un hal făr` de hal, nu face puncte, face greșeli și le repetă la infinit, nu învață nimic din prostiile care nu au permis până acum trecerea la nivelul următor:
CÂND NE VOM HOTĂRÎ SĂ LE DĂM RESET?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu