Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 aprilie 2017

Avocatul din troacă, apărătorul poporului

   Legea 90/2000 
   Art. 8 
   (1) În cazul în care încetarea calităţii de membru al Guvernului intervine ca urmare a demisiei, a pierderii drepturilor electorale, a incompatibilităţii, a decesului şi în alte situaţii prevăzute de lege, Preşedintele României, la propunerea primului-ministru, ia act de aceasta şi declară vacantă funcţia de membru al Guvernului. 
   (2) În cazul în care un membru al Guvernului a fost condamnat penal printr-o hotărâre judecătorească definitiva sau averea sa a fost declarată, în tot sau în parte, ca fiind dobândită în mod ilicit, printr-o hotărâre judecătorească irevocabilă, el este demis de Preşedintele României, la propunerea primului-ministru. 

   Iată, spus pe scurt, ce atacă la ccR avocatul poporului, victor ciorbea: legea dată pe vremea când prim minstru era unul, tăriceanu, vreme când era bună și considerată de bun simț, nu mai este astăzi la fel de bună și trebuie modificată, astfel încât chiar și cu condamnare penală definitivă, chiar și cu dovezi clare că cineva deține bunuri dobândite ilicit, acel cineva să poată face parte din guvern!

   Mai exact, chiar dacă dragnea este deja condamnat definitiv într-o culpă penală, chiar dacă va mai fi în această situație, el să poată fi în continuare ocupantul unor funcții publice, în special a mult râvnitei poziții de PRIM MINISTRU!

   Ce va hotărî astăzi ccR?
   Probabil va da o soluție în favoarea petentului dragnea liviu ...

   Ω

   Ce bubă are președintele Johannis de s-a liniștit dintr-o dată, nu-l mai deranjează acțiunile pesedeilor, usturoi n-a mâncat și nici gura a referendum nu-i miroase?
   Cu siguranță dacă așa este, vom afla: 
când te amesteci în troacă, te mănâncă porcii!
   P.S. Mai reacționează cineva?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu