Faceți căutări pe acest blog

luni, 3 aprilie 2017

Dormi liniștit: psd/ccr veghează!

   De ce cheltuim banii cu sute de aleși?
   De ce organizăm alegeri?
   De ce chemăm cetățenii la vot?

   Chiar așa, de ce facem toate astea?
   Pentru că vrem o societate care să trăiască și să se dezvolte pe baze democratice, pentru că vrem ca voința și dorința cetățenilor să fie cea care conduce și hotărăște direcția spre care se îndreaptă România!

   Chiar așa să fie?
   Chiar contează ce vor cetățenii?
   Chiar are importanță rezultatul alegerilor?

   Mă tem că nu, din moment ce nouă oameni (9), cei numiți și nu aleși să formeze curtea constituțională (CCR) a României, au mult mai multă putere decât votul popular, decât sutele de parlamentari aleși și decât orice altă instituție democratică din România!
   Ccr a ajuns să aibă puteri discreționare asupra legilor țării și, indirect, asupra mersului și dezvoltării societății românești, în situația în care judecătorii curții au fost și sunt numiți politic!

   Așadar, la ce bun cheltuiala cu alegerile, la ce bun cheltuiala cu parlamentul și sutele de parlamentari, la ce bun campaniile electorale și toată energia consumată, la ce bun toate astea când avem nouă oameni hotărâți, a toate știutori, oameni care interpretează constituția României de parcă ar interpreta Tora sau, și mai și, de parcă ar fi la școală și ne-ar spune ce a vrut să spună autorul!
   Degeaba spune autorul că el a vrut ca abuzul în serviciu indiferent de consecințe să fie pedepsit aspru, ei știu mai bine că el, autorul, a vrut de fapt ca abuzul în serviciu să nu mai fie considerat faptă penală, degeaba autorul țipă de ceasul morții că nici o clipă nu s-a gândit să dea altfel de imunitate decât cea pentru declarații politice pentru parlamentari, pentru că membrii ccr știu că de fapt el, autorul, s-a gândit la o imunitate extinsă și pentru primari și pentru consilieri și pentru directorii de școli și grădinițe numiți politic și pentru portarii de spital!
   Nu trebuie să ne facem griji: psd-ul, care are majoritatea și în ccr, deține o putere dictatorială deplină, așa că poate da de pământ cu România așa cum are chef! Să vedem cine strânge cioburile ...

   Ω

   Așadar, la ce bun această farsă numită democrație?
   Ne-am ales cu un consiliu al falșilor înțelepți, un consiliu al celor nouă obedienți și altceva nu ne mai trebuie!
PUTEM DORMI LINIȘTIȚI, psd VEGHEAZĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu