Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 mai 2017

Ați gândit când i-ați votat?

   Comisia juridică din senatul ales de cei mai mulți dintre noi, au hotărât:
din cauze de supraaglomerare a pușcăriilor, faptele de corupție, dare și luare de mită, cumpărare de influență și altele asemenea, 
URMEAZĂ A FI GRAȚIATE!
   Senatorul lăcătușilor, marele om de drept nicolae șerban, crede că este bine să dea un exemplu privind proverbul care spune că numai boii nu fură! 

   În urma acestui decret de grațiere, vor fi eliberați severin H2O, băsescu frățiorul (și bercea mondialu`?), pinalty și scapă cu siguranță blonda udrea, bașca alde cocoș și mulți mărunți care au umflat buzunarele partidelor!
   Paradoxal, vârful de lance al pesedistului șerbănică este chiar băsescu hăhăitul, care brusc luptă împotriva serviciilor și DNA-ului!
   Actuala putere politică a declarat astfel că statul român este corupt în ființa lui și că aceeași putere este dispusă la orice matrapazlâcuri, fiind toți protejați cu asemenea legi care șochează chiar și hoții adevărați și de meserie!

   Pentru că nu puteau sau nu voiau să facă o declarație publică pro sau contra grațiere, două persoane liberale și încă libere din comisia juridică au preferat să absenteze de la ședință, chiar dacă aceasta era una extrem de importantă! FELICITĂRI!


AȘADAR, CINE NU FURĂ ESTE UN BOU!
AȘADAR, CINE FURĂ SE BUCURĂ DE PROTECȚIE CE SE POATE CUMPĂRA DE LA (ORICARE) PARTID!
AȘADAR, REVOLUȚIA AR FI NECESARĂ ȘI OBLIGATORIE!

   Ω


   OAMENII AU IEȘIT PE STRADĂ LA MINUS ZECE GRADE CELSIUS PENTRU PROSTIA UNUI OARECARE iordache DIN CARACAL:
ACUM, MAI IESE CINEVA?
SAU NE-AM UZAT?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu