Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 31 mai 2017

Fără echilibru

   Greva angajaților Romatsa, adică a dirijorilor traficului aerian, a fost un motiv de supărare pentru toți cei afectați: paradoxal, atunci când sunt încălcate „drepturile” fiecăruia în parte, acești fiecare în parte sar de fund în sus făcând mult scandal, de parcă toată lumea complotează împotriva lor iar soarele răsare numai pentru ei - sau ar trebui să răsară numai pentru ei! Despre drepturile angajaților aceia de care depinde soarta și viața a mii de oameni și avioane, nu mai vorbește nimeni, doar dreptul nostru de moment este important!
   Nu mă pot abține să nu observ spumele din colțul gurii majorității celor afectați, aceștia reușind să devină ridicoli în relația lor cu securitatea zborurilor și chiar cu propria lor viață: asta doar pentru că nu au plecat la timp! Îi înțeleg, dar și ei trebuie să înțeleagă că angajații care se ocupă cu dirijarea zborurilor chiar asta sunt, ANGAJAȚI și nu SCLAVI! 

   Ω

   Astăzi 30 mai 2017, exact în ziua grevei controlorilor de trafic, parlamentul României majoritar pesedist a votat fără jenă împotriva urmăririi penale a unuia dintre posibilii vinovați în dosarul Microsoft, acoperindu-l cu imunitatea cea mult dorită de orice pungaș, pe deputatul bejenariu eugen:
N-AM AUZIT PE NIMENI SĂ FACĂ SCANDAL ÎN LEGĂTURĂ CU ACEASTĂ ÎNCĂLCARE A LEGII, CARE SPUNE CĂ SUNTEM EGALI ÎN FAȚA JUSTIȚIEI!
AM ÎNȚELES LINIȘTEA PUBLICULUI:
 NU NE-A AFECTAT PLECAREA ÎN VACANȚĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu