Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 mai 2017

Parlamentul, acest incestuos factotum

   Parlamentul României, a hotărât că are atât de multă și mare capacitate de muncă și eficiență, încât a devenit „Bărbierul din București”: adică, spus foarte pe scurt, parlamentul nostru mult hulit (pe bună dreptate) compus în special din cercetați penal, condamnați definitiv, frizeri, secretare, nepoate și șoferi cu cursuri la FF sau deloc, și-a spus că poate fi un (scuzați repetiția) FACTOTUM!
   Pentru bunul mers al discuției să amintim că factotum este o 
Persoană care (într-o instituție, într-o organizație etc.) inițiază, hotărăște și rezolvă (aproape) toate problemele care se ivesc. – Din fr. factotum, lat. fac totum.”
   Conform DEX ar fi vorba despre o persoană, dar cu voia dumneavoastră vom extinde această noțiune la plenul parlamentului. 
   De ce?
   Pentru că pur și simplu, parlamentul celor de mai sus (coafeze, șoferi, lăcătuși, etc, etc) a hotărât să se transforme în ... 
PARCHET ȘI TRIBUNAL!
   Adică, dumnealor, cred că este normal să aibă putere dictatorială asupra cetățenilor care i-au ales, să-i cheme la anchete, să-i frece cum doresc și, în cazul în care cetățeanul are suficientă minte încât să poată gândi că parlamentul are NUMAI rol legislativ, să-i poată face acestui alegător un mic DOSAR PENAL dacă refuză participarea la circul lor de prost gust!

   Ar fi revoltător dacă „aleșii” noștri doar s-ar gândi la asta, dar ei, pentru a ne arăta că pot cugeta, au și aplicat acest gând incestuos ce duce la împerecherea puterilor surori în stat: cea judecătorească, cu cea legislativă și, în scurtă vreme cu cea executivă! Prea plecatele slugi ale lui dragnea liviu fac absolut tot ce li se cere de la conducere, fără nici o jenă, fără nici o reținere, fără nici o rușine când se gândesc (dacă se gândesc) la cei ce i-au ales!
   Așadar, fără nici o bază legală, parlamentul poate ancheta orice cetățean poftește, refuzul acestuia fiind infracțiune! Tinde dictatura 
pesedisto-tăriceniană să se transforme în tiranie și, după pierderea lui tăriceanu pe drumul plin de gropi prin și-a băgat motocicleta fostă liberală, pesedeul va putea institui teroarea originii sociale sănătoase! 
   Pe când?

   Ω

   Nici pcr-ul lui ceaușescu și nici pmr-ul lui dej nu au îndrăznit să facă un asemena pas, ca cel făcut de nepoții lor: ana pauker se învârte în mormânt de ciudă că ea nici măcar nu s-a gândir că marea adunare națională ar putea fi procuratură și tribunal al poporului!
DREPT CARE, ÎNTREB DIN NOU - VOI, CEI CARE AȚI VOTAT MASIV pesedeul CU MICI ȘI BERE CONVINGĂTOR, 
VOI CEI CARE ÎNCĂ MAI CREDEȚI CĂ PREȘEDINTE ESTE iLIESCU, 
VOI CARE VĂ MAI ÎNCHINAȚI LA POZA LUI DEJ, SPUNEȚI VOI:
VĂ PLACE CE NE-AȚI ALES?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu