Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 mai 2017

Super eroii zilelor noastre

   Un șnapan, membru pesede (dar nu numai), bordeianu dan pe numele lui - dacă mă înșel, îmi cer scuze - a fost judecat pentru că a devalizat fondurile primăriei unei localități din județul Vaslui, primărie căreia i-a șutit peste patru milioane de lei în contul unor lucrări de ALIMENTARE CU APĂ (a devenit un obicei, preluat de la Prahova lui ghiță?)! Respectivele lucrări, ori nu au fost terminate ori mai bine n-ar fi fost (atât de prost erau executate). 
   Acum, că județul Vaslui este unul foarte bogat și că o primărie de comună nici nu simte lipsa a patru milioane de lei, nu vă pot spune, pentru că știm cu toții că pe acolo este foamete mare! Așadar, acei bani, puteau fi folosiți, nu-i așa, pentru ajutoare sociale și asigurarea rezultatului alegerilor, nu?

   Lăsând gluma la o parte, mai putem aminti că respectivul tâlhar de bani publici a fost prins și trimis în judecată, acolo unde, găsit fiind el vinovat, a fost condamnat la trei ani!

   Ω

   Da, a fost condamnat, dar la trei ani 
CU SUSPENDARE!
UN RECIDIVIST, PRIMEȘTE O PEDEAPSĂ CU SUSPENDARE: DE CE OARE?
   Din nou justiția, profitând de scăpări ale legilor, profită și eliberează un hoț notoriu, făcând din el un model demn de urmat!
   De ce?
   Pentru că mesajul justiției este acela care spune:
FURĂ CÂT POȚI: DACĂ NU TE PRINDEM, EȘTI BINE MERCI!
DACĂ TE PRINDEM, DAI NIȘTE BANI ÎNAPOI ȘI O IEI DE LA CAPĂT!

PARADOXAL SAU NU, ACTUL DE JUSTIȚIE PROST FĂCUT ÎNDEAMNĂ LA FURT:
ASTA SE URMĂREȘTE ASTĂZI?
ÎNCURAJAREA MARILOR INFRACTORI CU SPATE POLITIC?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu