Faceți căutări pe acest blog

duminică, 18 iunie 2017

Adevărul din interior

   Guvernul lui grindeanu nu mai există dar primul ministru continuă să emită acte și hotărâri, așteptând liniștit să fie demis prin moțiune de cenzură. Până acum, ciudățenii românești, ciudățenii care pot cel mult să ne amuze ... 
   Dar nu aici se opresc lucrurile: acum, grindeanu, omul care a acceptat ordonanța 13 fără crâcnire, omul care prea plecat a avut grijă să nu deranjeze mâna care-l hrănea, simțindu-se îndepărtat de la ciolan, a priceput că în pesede există un personaj dispus să facă orice pentru putere și, nu pentru orice putere, ci pentru puterea absolută!

NU A ÎNȚELES ACUM CÂTEVA LUNI, ATUNCI CÂND SUTE DE MII ȘI POATE MILIOANE DE ROMÂNI I-AU STRIGAT DIN STRADĂ CĂ S-A FĂCUT FRATE CU DRACUL ROȘU, 
NU A ÎNȚELES ATUNCI 
DAR A ÎNȚELES ACUM?

   Este ciudat și greu de crezut: nu cred că a înțeles altceva decât că este trimis pachet acasă, să spună și să repete prostiile cu care și-a apărat tovarășii care acum îi rup gâtul!
   Nu mă bucură căderea lui grindeanu care în realitate îmi este indiferent, mă bucură amănuntele din interior și faptul că cine vrea să vadă cum se rup cu dinții unul pe altul pentru ciolan poate vedea asta foarte bine!
   Să le fie de bine: din partea mea, se poate alege praful de toți nemernicii ăștia care s-au îmbogățit ținând România la nivelul de dezvoltare al lui 1984! 

   Ω

   DE TOȚI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu