Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 iunie 2017

Canibalism politic

   Pesedeul lui dragnea se comportă în continuare așa cum ne așteptam, adică, cu mânie proletară îi pune-n cârcă lui grindeanu nerealizarea absurdităților trâmbițate de vasileasca cea agramată - nu că dragnea ori premierul ar fi mai răsăriți cultural ...
   Așa cum spuneam, ex/încă pseudo premierul a fost găsit ca cel mai potrivit țap ispășitor, drept care, în ședința CC al PCR sau a CPEx a fost hotărâtă sacrificarea lui „o spun și o repet” spre iluzoriul bine al partidului: asemănările de titulaturi în ceea ce privește numele purtate de diferitele organisme interne ale pesede cu cele ale încă vigurosului pecere nu sunt întâmplătoare! Așadar, partidul a decis ca premierul să plece, aruncând praf în ochii celor ce chiar cred că măririle de salarii promise în campanie sunt posibile fără distrugerea totală a firavei economii românești: deja se vede că investițiile sunt 0 (zero) și că prețurile (în special la alimente și case) au crescut doar în baza promisiunii creșterii salariilor! Atunci când creșterea va fi fost făcută, noile prețuri o vor fi erodat deja suficient de mult ca cei care stau cu mâna întinsă la buget să fie mai săraci decât înaintea îndeplinirii promisiunilor partidului drăgnesc! 

   Ω

   Tradiția canibală a comuniștilor își spune cuvântul, iar dacă astăzi suntem membri ai UE nu face altceva decât să-l salveze pe grindeanu de la agățatul efectiv de grindă, el rămânând să fie doar virtual mâncat de viu, într-un gest ce amintește de canibalismul sovietic al tătucului popoarelor, tătuc imitat de tov. Putin și plagiat de domn` dragnea!

   Nu regret cele întâmplate, nu mă impresionează, nu mă interesează, dar știind care este tradiția comunistă în materie de mese tovărășești, le pot spune numai atât:
POFTĂ BUNĂ!

   Va veni și vremea felului de mâncare numit dragnea, totul este să avem răbdare să-l aducă pe masă! Asta este sigur, problema rămasă de rezolvat este să vedem cine fi-va chelnerul! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu