Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 noiembrie 2017

Bombonica Turris

    „ ... în 2009, hotelul  şi terenul au fost transferate, de pe firma “Hotel Turris”, pe persoana fizică Bombonica dragnea, contra sumei de 214.320 lei; finanțele au evaluat valoarea reală a tranzacției la peste 110 milioane lei şi au emis o decizie de impunere în valoare de 31,2 milioane lei.” (TurnuCuȘtiri)

   Așa cum băgăm de seamă cei cu memoria bunicică, sistemul „pe persoană fizică care este” nu a fost un fenomen singular și vangheliot! Iată că și alți corifei ai partidului au știut să procedeze în acest mod, chiar dacă nu cu un imobil bine cunoscut din buricul târgului - adică din centrul Bucureștiului!

   Ei bine, pentru aplaudacii din fața DNA-ului, cât timp își așteaptă idolul ca să-l „aduleze” public, explicăm cum că hotelul a ajuns la bombonica aceea de soție ca fiind „restituire către acţionarul majoritar Bombonica dragnea”!


 

   De ce i s-a restituit un bun care nu-i aparținuse neam de neamul ei de zarzavagii, noi nu putem pricepe și nici măcar nu încercăm! 
   Dar de ce acum fix șase ani, în noiembrie 2011 adică, Parchetul General aflat sub oblăduirea blândului și clarvăzătorului nițu tiberiu pe acea vreme (care a intuit corect schimbarea puterii) a decis să închidă dosarul penal, tare am vrea să aflăm! Și nu numai atât, am dori să i se aplice și forma cea nouă a legilor justiției, aceea care spune că îndeplinirea cu neglijență sau rea voință a sarcinilor de serviciu se lasă cu mâna statului în buzunarul propriu sau chiar cu masă și casă din banul public - că loc tocmai s-a făcut în pușcării!

   Ω

   Mulți bolovani s-au adunat la gâtul lui dragnea liviu, mulți și din ce în ce mai mari, drept care orice om cu bun simț trebuie să se întrebe sincer dacă nu cumva este timpul ca propriu-i partid să-i scurteze chinul: ca la pescuit, 
DAR MAI ALES CA LA VÂNĂTOARE!
   P.S. Statul paralel a început să caute averea paralelă a paralelului bombonicăi zarzavat: pentru ca justiția să nu calce în iordache și să cadă-n tudorel, ar trebui să ieșim din nou în stradă! 
Duminică 26 noiembrie este o zi foarte potrivită și cu vreme bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu