Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 noiembrie 2017

Caii troieni și moartea politică

   Se apropie momentul în care clasa politică trebuie să aleagă: cu noi sau cu dragnea, tăriceanu și alți câțiva!
   Ne place sau nu, în spatele acelor câțiva tăriceni ori iordachi sau dragni, se pot afla alte personaje, mult mai importante economic (deci și politic), cu interese care depășesc nivelul minuscul al celor mai sus enumerați, oameni care se comportă ca niște jucători fără scrupule! Unii ar spune că sunt PĂPUȘARII, dar nu se poate folosi termenul pentru că în afară de Pinocchio, dragnea sau tăriceanu nu își găsesc altă asemănare în lumea frumoasă a poveștilor (iar Pinocchio, cum bine știm, sfârșește prin a se transforma din marionetă în OM)! Așadar, în spatele acestor holograme umane, ne așteptăm să existe personaje care să manipuleze din joystick-uri întreaga poveste, în speranța de a câștiga un teren de joacă numit ROMÂNIA, un teren de joacă unde să nu li se interzică niciodată nimic!
   Faptul că externele SUA își permit să intervină într-un stil brutal în politica internă a unui stat independent și suveran, trebuie să ne dea de gândit!
   Faptul că se arată atât de interesați de situația justiției și politicii de la noi, spune că ei știu ceva ce noi nu știm, lasă de înțeles că suntem la un pas de marginea prăpastiei de care de bine de rău ne îndepărtasem!
   Faptul că țara asta amărât de bogată a ajuns la mâna unui toader și iordache arată că suntem în pragul colapsului democrației!
   Cu siguranță aceste umbre de kabuki care ne ocupă ecranul mat al politicii românești în aceste zile, au convingerea că joacă de capul lor, însă din reacțiile SUA și UE mă fac să cred că sunt doar o mână de cai troieni manipulați de alți cai troieni mai mari: cine o fi în spatele lor? 
   Ar trebui să procedăm ca islandezii? 
   Probabil că da!  
   În concluzie, am ajuns în situația nedorită de NOI sau EI!
   Păcat, mare păcat că niște români, fără suficientă minte politică, se fac responsabili de acest război ROMÂNO-ROMÂN:
VOR CÂȘTIGA EI? NE ÎNTOARCEM ÎN ANII `50 ȘI COPIEM DIN NOU RUSIA!
VOM CÂȘTIGA NOI? ESTE ATUNCI CAZUL SĂ APLICĂM ÎN SFÂRȘIT O LEGE DE TIPUL PUNCTULUI 8 DE LA TIMIȘOARA!

AVEM NEVOIE SĂ APLICĂM LEGEA  MORȚII POLITICE!

   Ω

  Lupta de clasă se ascute: clasa politică împotriva clasei populației raționale și muncitoare! 
   România reacționează pare-se la rece și constat că am revenit în decembrie: a venit momentul să scăpăm de urmașii pecere-ului și să intrăm și noi în normalitate? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu