Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 noiembrie 2017

DNA a anunțat ...

„DNA a anunțat luni că liviu dragnea este urmărit penal pentru:
constituirea unui grup infracțional
abuz în serviciu şi 
infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu 
favorizarea Tel Drum în privința acordării de contracte.
Dosarul a fost deschis ca urmare a unui 
sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă)
transmisă procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obținere nelegală pentru lucrări de reabilitare de drumuri județene a unor fonduri europene.” (Mediafax)

„Trebuie să recunosc că este o poveste lungă. Resping categoric acuzațiile. Ce spun de ani de zile că nu am legături cu acea societate, mențin. Să vedem pe ce se bazează aceste afirmații. O parte din cele relatate astăzi au fost cercetate odată, nu cred, dar poate nu știu, dacă în 2001 a cercetat OLAF. Eu am înțeles că în 2001 am făcut eu cu mine un grup infracțional”. (dragnea liviu).

   Iată la rece sau răcoare întreaga poveste, fără gargara obișnuită, iată despre ce este acum vorba: grupul de tovarăși care dimineață îl însoțea la DNA pe tov. dragnea liviu, nu se aștepta ca mârșavii slujbași ai dna DNA să nu-i creadă pe cuvânt cum că „domnu` liviu ie nevinovat”, drept care au avut un șoc! Un șoc mare, enorm, aș spune gigantic: a fost pus sub urmărire penală în patru capete de acuzare! În comunicatul Mediafax am subliniat motivele urmăririi penale, pentru a le fi mai ușor celor obișnuiți cu șefia tătucului „dragă liviule” să înțeleagă ce nu este voie conform legii!
   Trebuie să recunosc că imaginile de dimineață, acelea cu grupul de susținători, mi l-a adus în fața ochilor memoriei pe răposatul politic năstase adrian: Doamne, ce vremuri când mergeau ei, tovarășii, mână de mână și doi câte doi să susțină câte un nevinovat frate al lui guru ghivolaru ... se repetă istoria? Se pare că pesede-ul are parte de conducere cu incontinență istorică, așa că se pregătesc să repete istoria și istoriile! 
   Pentru cât timp electoratul va continua să mai uite ce „bine” le fac tovarășii ăștia zâmbitori și în campanie mincinoși? 
   Așadar, tov. dragnea este el urmărit penal, ceea ce în ochii și mintea pesede-ului îl califică pentru funcția de deputat, de președinte de cameră a deputaților și de fac totum al celui mai mare partid din țară, drept care tov. iordache și tov. toader trebuie să-i dea bătaie cu legile justiției, astfel încât toate capetele de acuzare să nu poată duce la condamnare decât dacă procuratura demonstrează că faptele s-au petrecut într-o marți dimineața, pe la ora 17:00! Sunt convins că cei doi muncesc deja pe brânci la modificarea legilor justiției chiar în această direcție!

   Ω

   Drumul de la punerea sub urmările penală și până la decizia definitivă este de lungă durată, așa că toader&iordache au tot timpul din lume să lucreze pentru modificarea legilor justiției și chiar să hotărască faptul că cine este acuzat de DNA merită premiul întâi cu coroniță și Insula Mare a Brăilei în dar!

   Problema noastră, a tuturor, este alta: acești oameni, membrii pesede-ului și susținătorii și simpatizanții lor, chiar nu-și dau seama că susțin împiedicarea actului de justiție, în loc să-i permită lui dragnea liviu să-și demonstreze nevinovăția?
   Li se pare că bășcălia ieftină a boierului de Vlașca și Teleorman le ține de foame și de cald în iarna ce o să vină după toamna scumpirilor noastre?

   De ce oare?
   Or fi manipulați?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu