Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 noiembrie 2017

Dormi liniștit: pesede veghează!

   Pe averea lui dragnea liviu a fost pus sechestru asigurator!
   dragnea liviu nu se teme!
   De ce?
   Pentru că pesede veghează!

   Să vedem ce urmează, dar avem niște bănuieli, cum ar fi premierea hoților dovediți, exceptarea de la pedepsire a celor din județul Teleorman, achitarea din start a persoanelor cu mustață și declararea „senator pe viață” a celor care ciordesc din bani publici mai puțin de 50.000.000 € sau cât este nevoie să depășească suma fraudată de dragnea liviu și entitatea ultra profitabilă numită de obicei Teldrum! Mai rămâne să i se dea ca premiu Delta Dunării!
   Mai este posibil ca dna Kovesi să fie brusc eliberată din funcție, sau să i se descopere vreo bubă care tocmai acum se coace ori pur și simplu parlamentul să se supere, să schimbe legile, să declare că nimeni nu are voie să ancheteze un parlamentar, un fost parlamentar sau (în cazul rudelor până la al patrulea grad) un viitor parlamentar!

   Ω

   Așadar, dragnea liviu, dormi liniștit: pesede veghează!
   NE FACEM ILUZII: CÂT TIMP pesede-ul ESTE LA PUTERE ȘI FACE LEGILE PRIN INTERMEDIUL LUI tUDOREL SAU iORDĂCHEL JURISTUL MOBILIER SUB OBLĂDUIREA LUI tĂRICEANU CEL TEMĂTOR ȘI EL DE BRAȚUL JUSTIȚIEI, NU SE VA ÎNTÂMPLA NIMIC NIMĂNUI DIN GAȘCA DE LA CONDUCERE!
POATE DUPĂ ACEEA ...
   Așadar, dragnea liviu, dormi liniștit: pesede veghează!

   P.S. Sper cu sinceritate ca pe dna Kovesi sau vreunul dintre procurorii DNA să nu-i calce vreo cometă sau avion! Măcar atât ...
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu