Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 noiembrie 2017

Entr`acte - Octav

   Dacă vă este dor de jocul marilor actori români, dacă vă este dor de un film ca o acuarelă, dacă vă este dor de un film cu aer clasic, dacă vă este dor de liniște și normalitate, atunci trebuie neapărat să vedeți „Octav”!
   Am inspirat alături de Iureș și Rebengiuc (și nu numai alături de ei!) un aer de bine, de normalitate, de liniște așezată!
   Am asistat la un recital și la o lecție ... și m-au pus pe gânduri!
   Am meditat la educația făcută „înainte” prin comparație cu educația „modernă”!

   Filmul poate părea multora plictisitor (nu are nici o divă, nici un dur, nu se trage cu arma ci cu ghiveciul și nici picioare`n gură nu se dau, în timp ce efectele speciale lipsesc cu desăvârșire!), dar celor care mai suportă și altceva decât clasicul film american de acțiune, le recomand cu toate modestele mele mijloace OCTAV!
   O notă specială dezinvolturii, stăpânirii și talentului cu care joacă cei mici, în special o anumită prințesă ... Ana!

   Ω

   Merită efortul de a fi văzut, fie la un mall fie la un cinematograf uitat de lume și de timp cum ar fi Union-ul, Europa sau Eforie, merită văzut măcar și pentru a susține în continuare minunata poveste de succes a filmului românesc!

   P.S. Renunțați odată pentru totdeauna la BD-uri și Operațiunea monstrul - cele cu care unele televiziuni ne sufocă pentru că le iau probabil gratis sau aproape gratis și vedeți filmele noului val!
NU VEȚI REGRETA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu