Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 noiembrie 2017

La arme, cetățeni???

   Am aflat la Băile Herculane, că pesede-ul luptă în numele meu cu „agenturilii”! 
   Eu, îi mulțumesc!
   Este adevărat că pesede-ul nu spune „agenturilii” ci „statul paralel și etc, etc”, însă eu, ca simplu cetățean mediu, înțeleg că statul acesta paralel este tot o formă a lor, a agenturilor care așa și pe dincolo, care agenturi mârșave și supărate pe cuceririle revoluționare ale României, cuceriri obținute sub înțeleapta conducere a partidului și cu îndrumarea primului pescar al țării, sunt gata să ne pună piedică în dezvoltarea noastră multilaterală, care asigură dezvoltarea planificată, multilaterală, economică, social-culturală și edilitar-gospodărească a unităților administrativ-teritoriale care sunt alese și apărarea proprietății democrat socialiste (vii aplauze)!
   Bun, acum că ne-am lămurit că pesede-ul mă apără fără ca eu să-l fi rugat, să vedem ce-i cu agenturilii astea, cine e ele și mai ales, ce vrea ele! Nu putem afla nimic, bineînțeles, pentru că pesede-ul înfierează cu mânie proletară pe cineva sau ceva, dar nu numește acea persoană sau organizație „paralelă”, lăsându-mi mie simplul cetățean mediu să aleg pe cine-mi place! Este adevărat că pesede-ul ar dori ca în acest moment eu, cetățeanul mediu, să îmi închipui că statul paralel înseamnă Iohannis + DNA + Procurorul General + Multinaționale + Piața Victoriei, sau doar părți ale acestei sume, dar dacă nu sunt ei dispuși să numească DUȘMANUL, cine sunt eu să-l numesc în locul lor? 

   Ω

   Așadar, la noapte îmi iau parul pe care nu-l mai pot folosi la Ruginoasa și ies pe stradă să apăr țara de statul paralel! O să-mi fie cam greu, pentru că dușmanul, care cred eu că ascultă din pereți, este invizibil, dar mi-l arată el, partidul și să vezi atunci!
DAR DACĂ NU-L GĂSESC, STAU ȘI MĂ ÎNTREB:
DUȘMANUL ĂSTA NEVĂZUT, N-O FI CHIAR TOV. psdragnea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu