Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 noiembrie 2017

Mâna lungă a statului hoț

   Ordinul ANRE 179/2015, intrat în vigoare la 01.01.2016 îi obligă pe toți românii să-și instaleze senzor de gaze în cazul în care la bucătărie au geam termopan și mașină de gătit pe gaze! Nu contează că bucătăriile au fost întotdeauna construite cum cere legea, adică cu o legătură permanentă cu exteriorul, nu contează că ai propriul sistem de alarmare, mult mai performant decât rahatul pe care ți-l montează firma cumnatului surorii vitrege a unui director din ANRE, totul este să-ți ia banii! Siguranța de fapt, nu-i interesează nici cât negru sub unghie, din moment ce se montează senzori activați de fum, de abur sau de o - scuzați - b....ă! Nici altceva nu contează pentru ANRE care se bagă cu nonșalanță peste ISU atunci când nu mai are cum să ridice prețul energiei!

   Această apucătură de a jefui cu orice preț cetățeanul, această apucătură hoțească nu este controlată de nimeni, nu există nici un organism de reglementare a reglementatorilor care ne reglementează buzunarele și bunăstarea firmelor proprii sau agreate!

   Suntem puși să plătim și fumăritul, suntem puși să plătim și aerul pe care-l respirăm și apa pe care o bem! 
   De ce?
   Amintiți-vă de mișelul negrițoiu șef la reglementările asigurărilor! 
   Vi-l amintiți? 
   Nu vă amintiți cum i se părea lui normal ca tramvaiele să plătească an de an carte verde? 
   Și troleibuzele? 
   Și tractoarele agricole? 
   Amintiți-vă cum a făcut tot posibilul să ridice prețul asigurărilor în favoarea asiguratorilor și în detrimentul asiguraților! 
   Vă amintiți, nu-i așa?
   La fel stau lucrurile și la ANRE: ei nu sunt puși acolo ca să ne apere interesele, ci pentru a îmbogăți pe cine trebuie să îmbogățească!

   Ω

   Da, știu, este un mod rudimentar de a face bani, este un mod abject să te ascunzi în spatele unor accidente ca cel de la Colectiv pentru a băga mâna în buzunarul amărâților pentru care O SUTĂ DE EURO poate însemna diferența dintre mâncare și foame într-o lună, este chiar rușinos să profiți astfel de încrederea populației pentru a o jefui!
DAR DACĂ NIMENI NU LE FACE NIMIC ȘI SE POT COMPORTA 
CA STĂPÂNII DE NEGRI PE PLANTAȚIE,
DE CE AR PROCEDA ALTFEL?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu