Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 noiembrie 2017

Schimbarea

   Guvernul calcă în străchini îngrozitor și face numai prostii!
   pesede-ul susține acest guvern cu minus realizări, deci face la rându-i numai prostii!
   Sindicatele care prin tradiție susțin guvernele pseudo-stângii, constatând că le va ajunge cuțitul la os, au înțeles că este cazul să schimbe macazul pentru că pesede-ul a făcut numai prostii!
   Nucleul DUR al votanților pesede, adică mulți vârstnici (nu toți!), populația cu educație mai ... tovărășească, cei ce nu mai pot înțelege schimbările și care încă-i consideră pe oamenii de afaceri - indiferent de anvergura lor - bișnițari, însumați cu majoritatea populației rurale, încă așteaptă creșterile de pensii și salarii, fără să priceapă că toate magazinele au luat de bune promisiunile - da, știm, prostești! - guvernului privind punctul de pensie și salariul minim și au crescut prețurile tuturor mărfurilor de la raft, în unele cazuri și cu peste cincizeci la sută (50%)! Ei, cei care nu pricep ce se întâmplă în economie și în societate, ei, care-l cred pe mircea badea pentru că înjurăturile ipochimenului sunt pe limba lor, ei, care au încă nostalgia muncii patriotice, ei ziceam, l-ar vota oricând pe dragnea liviu numai și numai pentru că are mustață și „le-o zice ăstora”! Ei, ei sunt singurii care nu vor să priceapă că aducerea unui asemenea partid la putere a fost o prostie! Cea mai mare pe care o puteau face de la intrarea în pecere și până astăzi!
   Drept care, am convingerea că în cazul unor alegeri anticipate, imobilitatea și invizibilitatea opoziției ar ajuta pesede-ul să câștige din nou alegerile: le-ar câștiga detașat, cu toate prostiile făcute, cu toate că este un partid de Mulguțe, Plumbuțe, tătăruțe și prostuțe, cu toate că este un partid la al cărui vârf se află în special acuzați sau condamnați!

   Ar trebui să pricepem că în România, dreptul la vot este (din păcate) universal și că la urne se prezintă și cetățeni care nu știu ce-i ăla FB, care n-au cont de Twitter și nici măcar nu știu să oprească o parascovenie de calculator altfel decât trăgându-l din priză, ar trebui să pricepem că jumătate dintre electorii României sunt încă influențați de popii din sat care-i învață cum și cu cine să voteze, să ne lămurim odată pentru totdeauna că cel puțin jumătate din populația cu drept de vot este de fapt analfabetă din punct de vedere politico-economic (și nu numai, dar asta-i o altă discuție) și să ne rugăm de opoziție să nu ne îndoctrineze pe noi, cei care putem pricepe și singuri cum stă treaba, ci să facă efortul să-i lumineze pe ei, pe cei care n-au aflat nici până astăzi că a murit Dej!   

   Trebuie să fim sinceri cu noi: dacă acum, printr-un miracol, pesede-ul ar fi înlocuit la guvernare de actuala opoziție, ne-am pomeni cu un cabinet și mai prost!
   De ce?
   Pentru că oamenii de valoare se feresc să se murdărească frecându-se de mizerabilii care se autointitulează oameni politici?
   Probabil că da!

   Ω

   Concluzia?
   Noi, societatea, noi suntem obligați să schimbăm clasa politică și modul în care se face politică, așa că trebuie să luptăm pentru schimbarea legilor justiției: trimis în judecată = demis, condamnat (indiferent de formă) = două mandate interdicție, etc, etc (zău că aș impune și un examen de limba română - ar fi probă eliminatorie!)!

Un comentariu:

  1. It is the best time to make a few plans for the long run and it's time to be happy.
    I have read this post and if I may I wish to suggest you few attention-grabbing things or
    tips. Perhaps you could write subsequent articles referring to this article.
    I want to read even more issues approximately
    it!

    RăspundețiȘtergere