Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 decembrie 2017

Dacian Cioloș sau destrămarea opoziției: cui folosește în realitate?

   Am aflat, fără încântare, că fostul premier Cioloș ar vrea să facă un partid politic! Domnia sa, ar dori să transforme inițiativa România 100 într-un partid politic al cărui nume nu contează cum va suna!
   Acțiunea nu este în opinia mea bine venită chiar dacă este sprijinită de nume mari ale societății românești (să spunem numai VICTOR REBENGIUC)!
   Acțiunea ar trebui susținută de pesede, ar trebui sprijinită și finanțată de dragnea, iordache&Co!
   Acțiunea le aduce pesedeilor un plus de siguranță și de liniște, ba poate chiar încă un mandat!
   Iată de ce ...

   Apariția USR nu a coagulat votanți de dreapta indeciși care altfel nu ar fi votat, ci a rupt în principal din masa votanților PNL, nemulțumiți de imbecila politică a ilustrei goghiu! 
   Apariția USR, spectaculoasă la prima vedere, credem că a bucurat pesede-ul la culme, pentru că această nouă formațiune politică cu nume de lozincă și ideologie demagogică a fărâmițat dreapta care numai unită nu era!

   Ce ar face un nou partid de dreapta?
   Ar fărâmița și mai puternic frământata dreaptă românească, orientare politică ce nu pare a fi în stare să se adune: am impresia că ne-am întors în vremea lui Brătianu cartof!
   Dacă dăm la o parte declarația de intenție pe care nimeni nu o ascultă (să facem, să dregem, bla bla bla ...), partidul lui Cioloș ce ar aduce nou în viața politică românească? În ce curent politic s-ar încadra și cu ce ideologie ar încerca să ne câștige voturile? Senzația este că acești oameni care se cred politici, sunt convinși că țara asta este formată din angajați la multinaționale, că masa mare a populației lucrează măcar în bănci, drept care discursul lor li se adresează românilor exact în acest mod, când, de fapt, masa mare, enormă, covârșitoare a votanților se află în zone încă insalubre, fără apă curentă, cu căcă....rea în fundul curții, cu găinile sub patul din singura odaie a casei de chirpici în care își duc zilele câte două sau trei generații! Atragem atenția oamenilor politici non pesede că la ultimele alegeri (decembrie 2016), după un an de guvernare a mult așteptatului salvator național Cioloș, harta rezultatelor a arătat astfel:
  
   Vă amintiți?
   Ați prins ideea?
   Ce poate salva un om care nici pe sine nu s-a putut salva?
   Dacă eliminăm județele care prin tradiție votează UDMR-ul, mai rămân trei insule non pesediste într-o mare roșie! Această mare roșie trebuie convinsă de reaua credință a pseudo stângii, acolo este locul oamenilor politici din opoziție, acolo trebuie dusă munca politică, nu în Piața Victoriei sau pe marile bulevarde!
   Cât despre Cioloș și partidul lui ... nu se va câștiga nimic ci, din contră, 
OPOZIȚIA SE VA SFĂRÂMA INCONTROLABIL
ȘI VA AVEA NEVOIE DE ANI MULȚI PENTRU A-ȘI REVENI!

   Ω

   Ex premierul Cioloș poate fi un cal troian de bună credință, poate face jocul altora fără să-și dea seama, poate fi condus de cele mai bune intenții, dar mișcarea de acum este o lovitură grea dată NON stângii românești sau, ca să spunem în limbaj popular, 
OPOZIȚIA ÎȘI DĂ SINGURĂ LA GIOALE!

   Opozanții regimului pesede trebuie să se unească, nu să se dezbine, iar apariția unui nou partid politic trebuie să-i bucure numai și numai dacă acesta este un partid de stânga! 
   Opoziția are nevoie de unire nu de un nou partid, cu o nouă pseudo ideologie fără cap și fără coadă: nu este nimeni în stare de o asemenea mișcare?
CINE POATE COAGULA DREAPTA ROMÂNEASCĂ?
ÎN JURUL CUI SE POT ADUNA NON pesediștii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu