Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 decembrie 2017

Un an prea târziu!

   Duminică seara, reprezentanți ai opoziției parlamentare sau neparlamentare dar și ai societății civile, au fost prezenți în Piața Victoriei din București, alături de manifestanți: din păcate pentru ei și pentru noi, au întârziat aproape UN AN!
   Dacă în februarie anul trecut, dacă pe frigul acela de minus 10 grade Celsius înțelegeau ceea ce scanda strada și lăsau romanțele preferând melodia pieței, astăzi lucrurile probabil ar fi stat diferit:
DĂ-I DOAMNE ROMÂNULUI MINTEA A DUPĂ URMĂ!
   Da, așa este!
   Mintea a după urmă!
   Acum, când în sfârșit au priceput că nici ei în parlament nu pot coabita cu pesede-ul, îi arde rău și ies să ceară câte ceva: nu ne este clar ce, nici de ce, din moment ce par a se fi trezit atât de târziu! A propos, pe madame goghiu, încăpățânata care a ucis liberalismul românesc (oricum trăgea de mult să moară, pentru că nu se reformează!) nu o vedem niciodată în piață! Dumneaei este pare-se mulțumită de rezultatul acțiunilor sale politice, drept care acum nu mai cere nimic, pentru că îi și, ne ajunge! Să nu uităm că persoana trecută la nume cu minuscule a fost practic numită (deloc democratic) în fruntea liberalilor de către proaspătul ales președinte Johannis ...

   Așadar, își au locul reprezentanții „de frunte” ai opoziției în piață, între manifestanți? 
DA SAU NU?

   Ω

   Ceea ce face acum opoziția, nu este altceva decât aplicarea unei faimoase legi a lui Murphy: 
„Dacă vezi un grup de oameni, așează-te în fruntea lor ...”
   Eu unul cred că în acest moment, după ce parlamentul pesedist a arătat că are apucături tiranico dictatoriale, locul reprezentanților opoziției este pe stradă, dar nu la manifestații ci printre oameni, printre cei ce au votat pesede-ul, printre cei care nu pricep mai nimic din păsăreasca parlamentară, printre cei ce au nevoie de explicații simple care să-i lămurească dacă este sau nu bine cu pseudo stânga îmbogățiților! 
   Am mai spus-o și, vorba lui grindeanu, o repet: 
NU PE MINE TREBUIE SĂ MĂ CONVINGEȚI DE TOXICITATEA pesede-ULUI, 
CI PE CEI CARE-l VOTEAZĂ FĂRĂ SĂ GÂNDEASCĂ ȘI DIN OBIȘNUINȚĂ!

LUPTA POLITICĂ NU TREBUIE SĂ CUNOASCĂ PAUZĂ, 
IAR VOI V-AȚI LUAT DEJA UN CONCEDIU DE APROAPE UN AN!

HAI, LA MUNCĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu