Faceți căutări pe acest blog

luni, 29 ianuarie 2018

Coincidențe stranii

   Vă mai amintiți îngrozitoarele explozii de gaze? Alea care dărâmau blocuri peste blocuri și lăsau familii întregi pe drumuri? 

   Vă amintiți? Acum câtva timp cum plângeau îngrijorate televiziunile de soarta românilor expuși la nu știu ce chestie toxică aplicată pe citrice? De fapt, numai pe citricele provenind din (parcă) Turcia!

   Vă mai amintiți campaniile tv privind sclavia modernă, șpăgile în sistemul sanitar, violența în școli, etc, etc?

   Dar când umblau reporterii tv prin cluburi și baruri înfierând cu mânie proletară patronii care nu respectau așa și pe dincolo, riscând un al doilea sau al treilea sau al zecelea caz Colectiv?

   Dar când s-au luat de pompieri și de cât costă REAL obținerea autorizațiilor?

   Cu siguranță vi și ni le amintim!
   De ce vorbim despre asta?
   Pentru că televiziunile românești, printr-o stranie coincidență, abordează furibund și furios subiecte „tari”, pentru ca apoi să le uite cu o viteză suspectă!

   Coincidențele sunt cel puțin stranii!
   Din momentul în care ANRE-ul a emis un ordin prin care obligă fiecare familie de români să bage mâna în buzunar și să îmbogățească pe cine trebuie montându-și în apartamente detectoare de gaze pe care apoi tot ei le scot din uz pentru că dau alarma și dacă familia a avut la masă fasole (de bune ce sunt!), din acest moment va să zică, exploziile de gaze s-au împuținat până la dispariție! Procesul de jefuire a românilor prin intermediul altei șmecherii din categoria apometre, repartitoare&Co. este abia la început, deci nu funcționarea senzorilor este responsabilă de treaba asta, ci ea nu mai este de interes din moment ce obiectivul a fost atins!

   Cu cluburile, la fel! Concurența și-a spus cuvântul, și-a arătat ghearele și colții și acum, deși totul este neschimbat, nu mai are nimeni nimic de spus până la următorul accident!

   Cu citricele sunt convins că a fost tot o problemă de concurență, pentru că dintr-o dată toxica substanță din cojile acestora a dispărut ca prin farmec! Este ciudat că acum nu mai umblă inspectorii sanitari prin piețe ca să verifice ce vând micii comercianți! Că marii comercianți nu au la casă și la raft aceleași prețuri, că propun promoții mincinoase sau că marfa lor nu respectă standardele europene, nici o vorbă: la fel cum au uitat televiziunile și autoritățile de dublul standard est - vest!

   Despre țiganii care țineau adevărați sclavi la muncă și primarul lor, nu am mai auzit nimic! Despre tragediile din Sicilia, iarăși nimic!

   Cât despre pompieri ... a fost suficient să țină închis un stadion câtva timp ...

   Ω

   Coincidențele sunt de-a dreptul stranii și apar periodic, încât este greu să nu te întrebi cât este întâmplare și cât planificare în așa zisele anchete TeVe!
   SAU AȘA MI SE PARE MIE!

  

2 comentarii: