Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 ianuarie 2018

DNA între Mafalda și mama Omida

   Nu trebuie să fii Mafalda și nici măcar mama Omida pentru a putea da verdictul ultimelor întâmplări:
DNA Laura Codruța Kovesi este acuzată de inspecția judiciară 
de încălcări ale statutului magistratului, urmând să fie
 „judecată” pentru acestea de către CSM!
   Despre ce este vorba, știm cu toții, adică a fost resuscitată acuzația că DNA la cererea șefului anchetează anumite personaje (oameni politici sau de afaceri care nu-i plac „STATULUI PARALEL”), deși persoana acuzată a mai demontat-o demonstrând că înregistrările sunt trunchiate și astfel scoase din context! Pentru a ne fi mai clar, cineva (nu știm încă cu precizie cine este acest cineva, dar sigur vom afla) s-a jucat cu un program de tipul Photo Shop și a produs un film în genul „scandaloasei” atitudini a candidatului Băsescu, cel care în plină campanie a lovit un copil!
   Cele două povești seamănă, dar nu asta contează acum!
   Ce contează?
   Contează faptul că TT-ul de la justiție pipăie bunăvoința CSM-ului: dacă acesta, consiliul superior adică, îi rupe gâtul (pare-se pe nedrept) șefului DNA, pesede-ul își poate permite orice până la o nouă revoluție populară; dacă CSM-ul își vede de treabă și de demnitatea poziției sale și nu marșează la presiunile partidului (încă) stat și-i dă acestuia peste bot spunând NU la acuzațiile aduse, atunci parlamentul o va lua mai ușurel, simțind că nu stăpânește chiar tot!

   Ω

   Ce va fi?
   Vom vedea!
   Răspunsul CSM-ului este de o importanță majoră în acest moment, este mai important decât în orice alt moment al istoriei lui!
   Așteptăm!
   Cu curiozitate!
   Și cu nerăbdare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu