Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 ianuarie 2018

Praful și pulberea!

   În pesede au loc mișcări, subterane și centrifuge, minore și periculoase! Se aude din ce în ce mai insistent că unii tovarăși nu sunt mulțumiți de tovu` ăl mare, adică de cum a împărțit el veniturile rezultate din câștigarea alegerilor: că probleme dogmatice sau simplu spus teoretice și politologice nu-i văd pe rădulescu cătălin și nicolae șerban discutând cu toader tudorel sau tudose mihai!
   Așadar, se aude pe ici, pe colo, că apele nu-s tocmai limpezi în pesede și că unii nu reușesc să-și acopere investiția făcută în partid atunci când au candidat!
   Pe de altă parte, conducerile alde pesede se bat cu multiple cărămizi în unicul și monoliticul lor piept pe tema cooptării udemere-ului la guvernare! De fapt lor nu le trebuie din moment ce au o majoritate liniștitoare, pentru că maghiarii, votează tot cu puterea (probabil din obișnuință)!

   Zvonurile sunt multe, din ce în ce mai multe, iar adevărul nu poate fi oprit la infinit cu o simplă pană! Vom vedea!

   Ω

   Anul care s-a încheiat a fost pentru România o formă de restaurație, o întoarcere în timpurile lui iliescu ion, distrugătorul economiei românești și al democrației de asemenea românești, democrație construită după chipul și mintea lui de om educat la Moscova: când vor pierde puterea actualii profitori, cum se vor scuza? Cu greaua moștenire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu