Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 ianuarie 2018

Se ascute lupta de clasă?

   Madame ce-dan, generăleasa cu aere de mareșal, se poartă în guvern ca o precupeață cu vecinele ei tâmpite: îi spune primului ministru una și, când acesta o verifică, află că a fost doar o vorbă aruncată în vânt! 
   Madame ce-dan, cere demiterea șefului poliției române pentru că acesta n-a știut ce subordonat are: uite de`aia cerem și noi demisia secretarei din fruntea MI-ului, pentru că n-a știut că șeful poliției nu știe!
   Madame ce-dan, vrea și capul lui Gavriș, fraierul care a reușit să facă un strop de ordine în criminalitatea bucureșteană, pe motiv că n-are bască! Dar nici dânsa nu a fost văzută cu bască, așa că ar trebui să-i cerem demisia sau demiterea!
   Madame ce-dan este obișnuită să vorbească mai ca la Videle la școala generală, adică să spună ce vrea că pe nimeni nu interesează! Dar, am constatat că primul ministru este interesat iar asta ne interesează și pe noi, pentru că înseamnă că cine are interesul mai mare, îl dă jos pe ăla cu interesul mai mic! 
   NU vă lăsați păcăliți, aici nu-i vorba despre șefii poliției sau ce-dan, aici este vorba despre tabăra dragnea și tabăra flămândă anti-dragnea! 
   Aici nu este o luptă ideologică, aici este o bătălie pentru resursele la care nu au acces chiar toți membrii pesede! 
   Aici nu contează că ești sau nu din Videle sau altă metropolă teleormăneană, aici contează să apuci cât mai mult!
   Și cam atât!

   Ω

   Nu vă îmbătați cu apă chioară! Indiferent cine câștigă, atâta timp cât pesede-ul rămâne acolo unde este acum, puterea va fi exercitată tot de caracaleanul inginer în drept, tot de copilul de casă cu mitraliera, tot de bubosul profesor de drept strâmb! Indiferent cine va câștiga, lupta pentru drepturile deținutului în detrimentul statului și al societății va continua, pentru că toate taberele au membri marcanți cu probleme penale!
   Nu scindarea pesede-ului este soluția, ci schimbarea lui și înlocuirea actualei penibile conduceri cu oameni onești (am convingerea că există)!
   pesede-UL NE-A FURAT DEJA UN AN, 
UN AN CARE NE-A TRAS ÎNAPOI 
CU 30 DE ANI!
SE MAI POATE FACE CEVA?
SE MAI POATE SALVA CEVA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu