Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 martie 2018

Cum se spune VINOVAT în „braziliană”? Dar SLUGĂREL?

   Aflăm fără pic de surprindere de la procurorul general că dragnea liviu este suspect într-un caz de spălare de bani: cum v-am spus, fără nici un pic de surprindere!
   Atunci, unde este surpriza?
   Surpriza este aceea că procurorul general nu este Augustin Lazăr, ci procurorul federal Carlos Wagner Barbosa Guimaraes!
   De ce? Pentru că dragnea liviu este suspect de spălare de bani în Brazilia (unde da, se vorbește portugheza de tip brazilian), în cazul LARANJA (portocală), termenul folosit pentru interpuși în afaceri dubioase, adică pe românește, OAMENI DE PAIE!
   Așadar, pungași din toate țările, uniți-vă!

   Site-ul RISE Project (în colaborare cu o publicație din Brazilia) a reușit să ne facă această plăcere, ducându-ne cu gândul la mâna lungă a portocaliilor locali care, ca un șarpe veninos, lovește cu portocala chiar și după moarte: băsescu cred că jubilează!

   Să recapitulăm: dragnea liviu, un bărbat șarmant și sigur pe el, un om politic vizionar și dedicat poporului român, stă în gâtul reacționarilor și conservatorilor și dușmanilor României atât de rău, încât pe unde-l prind îi fabrică dosare politice și încearcă să-l bage la mititica (prisão, cárcere sau gaol pour les connaisseurs)! 
   Chiar ăsta să fie adevărul? 
   Cum rămâne oare cu votanții necondiționați ai pesede-ului, cei care refuză să vadă că aparența cinstei și corectitudinii sunt doar instrumente pentru parvenirea la putere, putere care este singura ce-i permite ca prin mijlocirea unor Slugărei să se curețe de toate acuzațiile ce-l vor trimite într-un final la ceea ce pe românește se mai cheamă și bulău?

   Ω

   Suntem în situația de a ne lămuri cum stă treaba cu globalizarea: și tâlharii și hoții și borfașii se folosesc de noile politici mondiale!
DEPINDE DE NOI SĂ-I PRINDEM, CHIAR DACĂ ASTA ÎNSEAMNĂ
DOAR SUSȚINEREA SISTEMULUI DE JUSTIȚIE!

   P.S.1 Cine va cere în Brazilia revocarea procurorului Carlos Wagner Barbosa Guimaraes din funcție? 
   P.S.2 Îi recomandăm lui dragnea liviu să vadă urgent un film brazilian din 2003: se numește Carandiru și îl va introduce în atmosferă (sau îi va introduce atmosfera)!
   P.S.3 La congresul extra mega ultra al pesede-ului, președintele nu va fi ales? Rămân cu nea portocală, ăsta de acum (și cred că nu sunt orbi)?
   P.S.4 PENTRU BINELE ROMÂNIEI ȘI AL ROMÂNILOR, ÎMI DORESC CA ȘTIREA SĂ FIE FALSĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu