Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 martie 2018

Doresc ca micili miele rânduliețe ...

   Cam așa trebuia să arate în gândirea cârmaciului pesede-ului și al țării scrisorica de amor din partea guvernatorului BNR: însă, în mod neașteptat, toată conducerea BNR în frunte cu Mugur Isărescu s-a deplasat la parlament pentru a explica și ei la rândul lor că politica partidului și ideile slătineanului nu sunt altceva decât niște imbecilități care vor fi decontate tot de populație, în timp ce „greșitorii” vor fi plecați la pescuit de știuci, de portocale braziliene sau de unicate madagascariene!
   Surpriză ... după ce banca a fost certată și întrebată de sănătate, la întâlnirea cea de bun simț au lipsit tocmai lansatorii invitației: sala a fost plină cu trei senatori (2 X PNL și 1 X PMP) cu ziariști și cu multe dom`șoare preocupate de ultima modă a pletelor, rujului și de manipulatul telefoanelor fără de care nu ar ști nimeni unde sunt ele chiar atunci - doar prezente fizic ... nu și cu mintea!

   Absența pesedeilor nu ne miră, este în stilul lor mitocănesc de închidere a microfonului, dar a celorlalți n-o mai pricep: oare și USR-ul face opoziție de fațadă și se solidarizează cu puterea care-i scapă pe d`ALDE cosma de răcoare? Interesant ... foarte interesant ... trebuie urmărită îndeaproape reacția USR și manifestarea lor cabotină cu afișe vizibile dar fără rezultat!

   Ω

   Ce a spus guvernatorul BNR?
   Este lipsit de importanță dar nu și de substanță, pentru că nu a transmis decât lucruri de bun simț (cu care pare a fi de acord chiar și florin georgescu pesede-l-ul trimis să sape banca acum câțiva ani), a spus ceea ce mai toată lumea spune de multă vreme, a spus ceea ce străinii spun de peste un an, a spus ceea ce numai imbecilii nu vor să priceapă: anume că pesede-ul aruncă prostește cu banii, că prețurile au crescut inutil și absurd, că toți banii aruncați pe piață în salarii și ajutoare se vor întoarce chiar împotriva beneficiarilor dându-le cu inflația peste mâinile unsuroase cu care au înhățat ciolanul, a mai spus că deja inflația face probleme!
   A mai spus ceva, anume că BNR-ul va încerca prin politica de dobândă monetară să echilibreze pe cât îi stă în putință piața românească.
   P.S. Ce bine este să nu conducă dragnea&pesede chiar tot!

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu