Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 aprilie 2018

iliescu apare, soarele răsare! Oare?

   Vă mai amintiți acest slogan?
   Dacă nu, sunteți prea tineri, măi dragă!
   Dacă da, din păcate ați trăit vremuri interesante, măi dragă!

   Dar problema este alta: l-am văzut pe iliescu ion intrând la parchetul general pentru (se pare) a fi oficial informat că este pus sub acuzare în dosarul revoluției: și m-am bucurat! Dacă ar putea fi acuzat și pentru prostia monumentală numită „democrație originală” m-aș bucura și mai mult, dar și pentru atâta lucru alături de dosarul mineriadei este bine.
   Însă, a fost și ceva ce nu mi-a plăcut (!!!): iliescu ion a intrat în clădirea parchetului înconjurat de ziariști! 
   De ziariști și atât!
   Fără garda de onoare formată din șefii partidului, fără susținători care să-i scandeze numele de pe un trotuar din apropiere opriți de jandarmi, fără PROTECȚIA aparatului de partid și de stat pe care pesedeul îl pune în mișcare atunci când simte că unul de-al lor intră acolo unde-i este locul și se apucă de scris cărți! iliescu ion fără gardă, fără nucleul tare al partidului, parcă nu mai este iliescu ion ci un pungaș adus în fața justiției și atât! Ce imagine, chiar nu-mi vine să cred că în Teleormania iliescu ion nu mai are un rol și un loc preferențial „măi dragă”!

   Ω

   Nu doresc pentru iliescu ion o „justiție originală”, nici una proletar tovărășească și atât mai mult, nu vreau răzbunare: doresc și sper să se facă dreptate așa cum s-a făcut și în cazul vișinescu, un condamnat mai în vârstă și cu 
MAI PUȚINI MORȚI PE CONȘTIINȚA-I MIZERABILĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu