Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 aprilie 2018

O țară pe motorină

   În ultima vreme, pentru că puterea este disperată să-și „fidelizeze” alegătorii cu pomeni care nu costă, în orice intersecție te-ai afla, auzi duduind tractoare! Nu, nu glumesc absolut deloc: pentru că alte țări s-au dumirit că motorul diesel nu poate fi nici bio și nici eco și pregătesc îngrădiri sau chiar interziceri pentru folosirea acestuia, România s-a umplut de toate „diesel-urile bune, second hand, din Jermania”! Am avut astfel ocazia să văd pe lângă BMW-uri cu fițe și noxe și o mulțime de gioarse (GIOARSE) scoase de zeci de ani din fabricație (Mercedes-urile cobra sau bot de cal s-au înmulțit îngrijorător, de parcă ar face pui) scoase la plimbare de mândrii lor proprietari!

   Că pesede-ul vrea mai multe voturi, înțeleg!
   Că pesede-ul este dispus la sacrificii pentru voturi, înțeleg!
   Că pesede-ul este disperat după viitoarele voturi după ce mulți români au început să se prindă de păcăleala pe care au luat-o, iar înțeleg!
CĂ pesede-UL A TRANSFORMAT ROMÂNIA ÎN CIMITIRUL DE MAȘINI AL GERMANIEI SAU AL MARII BRITANII,
NU MAI ÎNȚELEG!
CHIAR ÎȘI ÎNCHIPUIE pesedeii CĂ SAMSARII DE MAȘINI ÎI VOR VOTA AMINTINDU-ȘI CU DUIOȘIE BANII CÂȘTIGAȚI DE PE URMA PROȘTILOR PROASPĂT MÂNDRI PROPRIETARI DE VECHITURI CU STEA SAU CERCURI PE CAPOTĂ? SE ÎNȘEALĂ ...

   Ω

   Ei bine, samsarii sunt singurii câștigați din afacerea asta: cumpărătorii încă nu știu nici cât îi vor costa filtrele (să pui motorină de 20 de lei va fi o amintire frumoasă!), statul habar n-are cât va cheltui cu programul rabla, iar plămânii noștri, ai tuturor, au mari șanse să sucombe în fumul minciunilor nemțești în legătură cu poluarea!
   Adică și minciuna poate ucide!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu