Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 aprilie 2018

Parchetul general pune degetul pe rană și punctul pe i(on)

   Parchetul general al României (PG) a cerut președintelui Iohannis permisiunea de a începe urmărirea numiților iliescu ion, roman petre și voican voiculescu gelu în dosarul revoluției. Acești corifei ai revoluției sunt acuzați că au știut, au profitat și au umplut pseudo vidul de putere de după data de 22.12.1989 și că folosindu-se de radio și televiziune au creat psihoza teroriștilor, preluând astfel puterea!

   Dacă este adevărat ce spune PG, înseamnă că șmecherii care au orchestrat revoluția s-au folosit de fraierii gen brateș și teodorescu răzvan pentru a-și atinge scopurile în folosul cărora au conspirat! Pe lângă astea, dosarul revoluției este floare la ureche!
   Credem că președintele României nu are nimic împotriva declanșării apărării lui iliescu ion zis nea nelu cotrocelu și ale acoliților săi: am avea însă o rugăminte ... ar putea fi acuzat roman petre pentru destructurarea economiei naționale prin faimoasa declarație 
„economia românească este un morman de fiare vechi”?
   
   Ω

   Le dorim tuturor acuzaților viață lungă și sănătate pentru suportarea regimului de detenție pe care-l merită pentru vinderea acestei țări la colț de lume, bucată cu bucată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu