Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 aprilie 2018

Trăim în Teleormania? MI-ul este brațul armat al pesede-ului?

   Din nou internele calcă în străchini, de data asta prin intermediul poliției care a făcut rocada minusculă cu jandarmeria (în speranța că nu va bătea la ochi): această instituție care trebuie să ne protejeze pe noi, cetățenii cinstiți și plătitori de impozite de pungași, giolari și hoți, s-a transformat peste noapte în critic de artă și a pus cătușele unui om pentru că nu i-a plăcut ce a expus pe fațada Palatului Regal! Eu asta cred, că s-au simțit agresați în simțămintele lor artistice, pentru că alt motiv să-l încătușeze ca pe un tâlhar sau violator, nu aveau! 
   Este adevărat că o „doamnă” cu buzele pline peste poate de botox ne-a spus că „ia a venit cu copilu` să-l culturalizeze la ceva frumos și că ăștia a stricat spectacolu`” dar aspectul și limbajul stridento-vulgarei „doamne” nu se pune din cauze de exprimare și greutate de înțelegere. 
   Așadar, lăsând gluma la o parte, să ne întrebăm cum de au răsărit într-o clipă ȘASE (6) polițiști lângă răufăcătorul acela care nu era de acord ca România să devină stat Putinesc în situația în care se știe că la noi 
„poliția apare după bătaie 
ca ciuperca după ploaie”!
   Să existe informatori printre #REZIST?
   Cu siguranță că sunt! 
   Iar apariția poliției în acel moment în situația în care la o sută de metri distanță poți să strigi liniștit „HOȚII, HOȚII” până răgușești că nu apare picior de polițist, spune că sunt adânc infiltrați în rândurile agresorilor actului artistic altul decât cel de tip Liviu Vasilică!

   Atunci, ce este de făcut?
   Putem face ceva împotriva acestui stat paralel ce se poate numi Teleormania? 
   Putem face ceva împotriva analfabeților puși pe funcții de conducere?
   Putem face ceva împotriva cheltuirii banului public aiurea?
   Putem face ceva împotriva hoților cu gulere albe și costume scumpe?

   Ω

   Sunt convins că putem face ceva, un ceva pașnic și legal: poate ar trebui să începem prin a ne sufoca deputații și senatorii cu cereri LEGALE
APOI, ÎN LIPSA RĂSPUNSURILOR, PUTEM TRECE LA NIVELUL URMĂTOR: 
ALEGERILE NU SUNT CHIAR ATÂT DE DEPARTE!
   Trebuie să începem serios sau lumina va veni din nou de la un oarecare răsărit!
   P.S. Cine este oare personajul care execută întocmai și la timp comenzile ilegale ale șefilor politici împotriva cetățenilor care-i plătesc uniforma, norma de hrană, bocancii și, în ultimă instanță și salariul? Ar trebui să aflăm, măcar pentru a nu fi lăsat să-și slujească la fel de prompt și noii stăpâni, atunci când puterea se va schimba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu