Faceți căutări pe acest blog

luni, 25 iunie 2018

Ce n-a reușit ceaușescu ...

   Înainte de `89, ceaușescu, odioasa și regimul lor reușise performanța (notabilă) de a ne uni pe aproape toți locuitorii acestei țări împotriva lor, adică a dușmanului comun! Ceea ce a urmat în zilele lui iliescu (adică teroriști, legionari, monarhiști și alte asemenea prostii) au fost niște minciuni gogonate, destinate uzului persoanelor cu o educație precară: din păcate, densitatea acestui tip de populație este suficient de mare încât pecere-ul să nu dispară ci să se transforme în fesene, pedesere, pesede și alte asemenea acronime mult iubite de români!

   Acum, dragnea și ai lui, la o sută de ani de Românie aproape împlinită, reușesc o altă performanță notabilă, istorică și (sperăm) vremelnică: unirea tuturor românilor în ...  
DOUĂ TABERE ANTAGONICE ȘI IRECONCILIABILE!
   Este pe de o parte tabăra pro pesede, a celor care consideră că 
- NU ESTE RUȘINE SĂ FURI
- NU ESTE RUȘINE SĂ FII PRINS
- ESTE UN PIC DE RUȘINE SĂ FII PEDEPSIT, DAR ASTA TRECE
și pe de alta, tabăra celor care doresc un stat în care 
- SĂ CONDUCĂ LEGEA ȘI NU OAMENII! 
   Această din urmă dorință este greu de înțeles de tabăra susținătorilor furtului legalizat, al beneficiarilor de ajutoare sociale, al nostalgicilor muncii patriotice!

   Urmare a echilibrului de forțe, chiar și așa, precar, dragnea a hotărât că politica cu mănuși este inutilă și a făcut în mod public o
DECLARAȚIE DE RĂZBOI!
A DECLARAT RĂZBOI JUMĂTĂȚII DIN POPULAȚIE 
CARE NU ESTE DE ACORD CU POLITICA DESTRUCTIVĂ A 
pesede-ului!
   În acest moment, dragnea a anunțat ONEST că face ceva pe el de parlament și viață parlamentară (a făcut și până acum, dar nu a declarat) și că trece la aplicarea politicii de forță de tip Erdogan, Putin, Orban Viktor: este trist, dar cine crede că totul se reduce la salvarea lui dragnea de la pușcărie se înșeală! Lupta se dă probabil și fără știrea întregii conduceri a pesede între cei ce în Rusia ar urma să fie numiți OLIGARHI, oameni care așteaptă viktoria totală a românului dragnea asupra tuturor românilor pentru a-și împărți „democratic” România! dragnea este doar un instrument de moment, lupta se dă pentru controlul asupra statului român care a „greșit” pornind pe un drum democratic!

   Ω

   Care este viitorul lui dragnea?
   Atunci când va fi obținut viktoria, va fi trecut pe linie moartă, cu vreo funcție cu un titlu sforăitor.
   Dacă n-o va obține, va fi trecut tot pe linie moartă, dar posibil la Rahova sau Jilava.
   Va rămâne în picioare numai atâta timp cât va reuși să păstreze echilibrul între rechini și barracude!
   Cine va pierde? 
   Noi, pro sau contra dragnea/pesede, numai noi vom pierde!
SPER SĂ MĂ ÎNȘEL! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu