Faceți căutări pe acest blog

luni, 18 iunie 2018

Invizibilii

   Oamenii nemulțumiți de actuala guvernare, au ieșit în stradă - chiar și în condiții vitrege - pentru a spune ce-i doare. Pentru asta nu a fost nevoie de organizare, mai exact, cetățenii s-au organizat singuri singurei, pe internet, anunțându-se unul pe altul, hotărând printr-o mare adunare virtuală când și unde și pentru cât timp: nu vreau să spun că în spate nu a existat și un simulacru de administrație, dar cu siguranță aceasta a fost ceva în nume personal și nu la nivel de primărie, minister, guvern sau partid.

   În tot acest timp, în care strada și cea mai mare parte din presă a dus o luptă inegală cu adevăratul stat paralel (dragnea, fam. cosma, iordache, dăncilă, vasileasca, etc, etc), opoziția ce-mi făcea?
   Păi ... opoziția-mi zicea doine de jale, opoziția-mi afișa A4 prin parlament, opoziția mi se plângea că nu poate face nimica nimicuța! Drept care, stau și mă întreb: opoziția mai țipă din când în când pentru că nu este lăsată să vorbească sau pentru că i s-a promis un loc la „masă”? Optez pentru a doua variantă, pentru cea cu promisiunea, altfel neexplicându-se invizibilitatea opoziției!
DA, OPOZIȚIA ESTE INVIZIBILĂ!
   Ați auzit dumneavoastră vreo luare de poziție serioasă din partea opoziției? Nu, nu vorbesc despre câte un discurs sforăitor din când în când, vorbesc despre un discurs sau articol care să demonstreze cum a fost politizat și acaparat statul român, cum se duc banii în sinecuri de genul „Autorității de reformă feroviară”, cum dă guvernul banii noștri ai tuturor primăriilor ca să aibă ele, primăriile, cu ce să aducă la București „milioane” de manifestanți! 
   Ați auzit așa ceva? 
   Sunt convins că nu!
   Opoziția are grijă să mârâie din când în când!
   Opoziția are grijă să nu deranjeze!
   Opoziția are grijă să ne lase impresia că se pregătește și că la alegeri ... să vezi ce-o să le facă!
   Ce-o să le facă?
   Nimic, bineînțeles!
   Avem nevoie de un alt tip de opoziție, de un alt tip de politică și politicieni, fără limită de vârstă dar cu dorința de a face ce trebuie și cu suficientă minte pentru a coagula votanții anti pesede și neapărat PRO ROMÂNIA NORMALĂ!

   Ω

   Cu orban și ceilalți INVIZIBILI de acum, pesede-ul o să lase puterea abia când se va plictisi!
TREBUIE SĂ NE PUNEM SERIOS ÎNTREBAREA:
SUNT INVIZIBILI PENTRU CĂ NU POT SAU PENTRU CĂ VOR?
   Mă tem să-mi răspund ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu