Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 iulie 2018

Bani negri pentru zile albe

   Există în acest moment pe piață un tractor financiar, numit construcția de locuințe. În această poveste care miroase cam urât, s-au băgat sume frumoase pentru a „dezvolta” locuințe: nu știu cine a venit cu denumirea asta, de dezvoltatori, dar mie unul mi se pare absurdă! 
   Să lăsăm asta și să discutăm ce este important!
   Mulți așa ziși dezvoltatori sunt în realitate țigani sau reprezentanți ai clanurilor țigănești care și-au împărțit orașele României cu largul concurs la poliției și clasei politice: 
S-A GÂNDIT CINEVA SĂ VERIFICE DE UNDE VIN SUMELE BĂGATE ÎN CONSTRUCȚII?
S-A GÂNDIT CINEVA CĂ POSIBILITATEA CONSTRUIRII CU BANI DE AVANS ȘI PLATA
ULTERIOARĂ NU FACE ALTCEVA DECÂT SĂ MASCHEZE SPĂLAREA BANILOR?
PROBABIL CĂ NU ...
   Așadar, ce-ar fi dacă am afla de unde provin sumele însemnate cu care clanul sportivilor a ridicat zeci de blocuri în zona IMGB?
   Țineți vă rog cont că este numai un exemplu la îndemână! Și nu vorbim despre lucrările prost făcute, nici despre „țepele” trase cu largul concurs al primăriilor, nici despre neimplicarea inspecției de stat în construcții și cu atât mai puțin despre pozele de la vânzare care n-au nici o legătură cu porcăria fără drumuri, parcări și spații verzi de la cumpărare!
   Nu vorbim deloc despre înșelăciunile la care autoritățile sunt parte!

   Ω

   Vorbim, sau am vrea să vorbim, despre sumele pe care le plimbă pe piață aceste clanuri colorate și proveniența lor, inclusiv a primului milion!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu