Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 iulie 2018

Gripa aviară din sângele de slugă

   Avem din nou prilejul să îmbogățim niște îmbuibați: deși importăm carne de porc din țări unde s-a manifestat pesta porcină africană, noi ne-am pus cu Oswieczim-ul pe capul porcilor și niște băieți înfășurați în alb ca niște fantome udă cu apă chioară mașinile: vă amintiți vremea gripei aviare? Este clar că cineva a pus de o nouă șmecherie bănoasă spre supărarea buzunarelor noastre! 
   Și, în timp ce unii ne jefuiesc cu acte în regulă, „băieții” de la circulație, cei pe care-i așteptăm să fluidizeze traficul și să ne scurteze timpul petrecut la volan sau în mașină, au timp să confiște niște numere de circulație personalizate, din Suedia și să suspende permisul posesorului! Care-i legătura dintre numerele cu mesaj antipesede și permisul omului dar nu talonul mașinii, nu pricepem! Iar nu pricepem cum de mașina a fost în regulă când a intrat în țară (cum sunt cele cu numere arabe, americane, etc) și nu mai este acum! 
   Și din nou nu pricepem cum a fost discuția dan carmen - șef poliția rutieră, cum a procedat șeful poliției rutiere când a transmis ordinul subalternilor și ce părere au în sinea lor subalternii! 
   Dar pricepem că părerea mizerabilă pe care o are populația despre poliția română (în special rutieră) este acum chiar și mai mizerabilă! Important este că proaspăt alfabetizatul godină, cel nemulțumit de salariul pe care l-a făcut și public și în apărarea căruia au sărit unii prin provincie, are grijă să ne spună evidența: se va sparge tot în capul poliției rutiere! Tu vorbești serios?
   Acum, când am realizat ce înseamnă statul pesedist în care se face cum vrea omul și nu cum spune legea, înțelegem din nou de ce au dat jandarmii atâtea amenzi la manifestațiile antipesede: 
SÂNGELE DE SLUGĂ, APĂ NU SE FACE!

   Ω

   Credeți sau nu, dar această țară a coborât la nivelul primului ei ministru! 
   SAU MINISTRĂ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu