Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 iulie 2018

Lecția croată și umbrela lui Putin

   Franța a câștigat, îndrăznesc să spun, MERITAT finala campionatului mondial de fotbal și, totodată, cupa Jules Rimet! Meritat și prin faptul că au fost o idee mai norocoși decât croații cei încăpățânați și muncitori!
   Dar ... de ce este lecția aceasta croată?
   Pentru că o țară mică, fără cine știe ce resurse naturale, ieșită de 25 de ani dintr-un distrugător război civil și având numai patru milioane de locuitori, a reușit ceea ce România care a urmat modelul imbecil al unui iliescu ion nu a reușit! Țara aceasta este una curată, prosperă, bogată, cu o populație prosperă și bogată, cu un sistem educațional bine pus la punct și cu o justiție pare-se intangibilă! Dintr-un singur clasament lipsesc croații, anume din acela al corupției instituționalizate ce poartă numele drăgălaș de mafie!


DE CE O ȚARĂ BOGATĂ CA ROMÂNIA A AJUNS SPERIETOAREA LUMII PRIN CETĂȚENII EI, NUMAI iliescu ion CEL NEVINOVAT NE POATE SPUNE, 
EL ȘI APROPIAȚII LUI CARE AU AVUT GRIJĂ SĂ-ȘI ÎMPARTĂ 
CELE MAI GRASE HĂLCI DIN CADAVRUL UNEI ȚĂRI INTRATE 
DE ACUM ÎN DESCOMPUNERE!

   Ce am mai văzut pe lângă finală?
   Am văzut cum la Moscova a început ploaia, am văzut cum președinții Franței și Croației își felicitau jucătorii sub ploaia torențială în timp ce dragnea al rușilor era protejat de o enormă umbrelă! În mod paradoxal, nici unul dintre cei doi nu a încercat să se strecoare sub umbrela rusească în acele momente:
ne place sau nu, rușii au vocația ȚARULUI așa cum noi o avem pe a lui Mesia din sudul țării!

   Ne place așa?
   Ne place să fim iarăși în urma tuturor?
   Ne place să redevenim sălbaticii lumii civilizate?
   Dacă răspunsul este DA, știm pe cine trebuie să votăm!

   Ω

   Dacă răspunsul este NU, atunci trebuie să cerem modificarea urgentă a constituției, îndreptarea greșelilor majore care au adus CCR la conducerea României și activarea unui nou „punct opt” de la Timișoara! Poate astfel nu vom mai fi reprezentați de ... cine știm noi!

   P.S. Poate face conducerea de partid și de stat o vizită în Croația și se documentează: or fi acolo cetățeni care caută prin gunoaie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu