Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 august 2018

Ăsta-i nivelul!

   O tot acuzăm pe tuta aceea (știm noi care) pentru gafele făcute și prostiile spuse, ne amintim de minunile ieșite pe gura unor colegi de-ai ei și facem„mișto” de stupiditățile debitate dar ...
DAR UITĂM DE CE SE ÎNTÂMPLĂ AȘA CEVA!
   De ce? 
   De ce a fost arborat drapelul unei țări străine greșit?
   De ce PM vioricu nu are un minim de cunoștințe despre protocolul întâlnirilor de orice fel?
   De ce același vioric mic și scumpic se pupă în public cu scumpele și dragele care se obosesc apoi să o șteargă de rouge?
   De ce?
   Toate prostiile pe care le punem în cârca stupizilor și vremelnicilor oameni politici care ne trag înapoi câte un cincinal în fiecare lună de existență pe asemenea funcții sunt urmare a numirilor politice, sunt urmare a schimbării POLITICE a aparatului din ministere, sunt urmare a numirilor pe bază de rudenie și/sau politică și nu de pregătire! Păi dacă țața Floarea crede că este frumos să-ți iei musafirul de cot - că așa a văzut ea pe vremuri la tov. iliescu - așa te sfătuiește și pe tine să faci! Iar tu o asculți, și faci, că doar este consilier al primului ministru!
   Da, este consilier, dar nu prea știe să traverseze regulamentar o stradă semaforizată! 

   Ω

   Faptul că se fac de râs, nu ajută pe nimeni: nucleul dur al votanților pesede a căror emanație este actuala conducere a partidului nu se simte jignită de violul repetat la care este supusă limba română, logica și bunul simț, pentru că și ei sunt la același nivel sau chiar nițel mai jos; ceilalți ne putem eventual amuza cu tristețe ... dar înspăimântător este altceva! 
OAMENII ĂȘTIA, NETRAȘII ĂȘTIA, ÎN BAZA VOTURILOR DATE DE ALȚI NETRAȘI, 
CHIAR NE CONDUC!
ÎNCOTRO, NU ȘTIM, IAR CÂND VOM AFLA ... 
MĂ TEM CĂ VA FI PREA TÂRZIU PENTRU A MAI SALVA CEVA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu