Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 august 2018

Brațul înarmat al pesede-ului lucrează la intimidare!

   Așa cum la meeting-ul pesede nu s-a întâmplat pentru că susținătorii LOR IE civilizați, la protestul diasporei, jandarmeria, brațul înarmat al pesede-ului lui dragnea liviu, lucrează în forță pentru a binemerita de la dan carmen, dragnea, patrie și popor pensia specială și primele de merit: pentru o mână de oameni, statul susținut din banii noștri, a adus și a aruncat asupra cetățenilor români din piață gaze lacrimogene și hăndrălăi echipați de luptă! Sunt deja oameni răniți, sunt deja oameni intoxicați: acțiunea jandarmeriei a fost premeditată, încă de dimineață pe străzile mari (Lascăr Catargiu/Ana Ipătescu de exemplu la secția 1 poliție) fiind aduse ambulanțe gata de acțiune! Acum, la ora 17:00, jandarmeria a închis accesul în piață, circulația este blocată și nu se mai poate intra, pe motiv că „cineva” a aruncat cu sticle de plastic în mândrele trupe plătite tot de noi!
   Este penibil să „permiți” protestul într-un spațiu în care pot intra doar câteva mii de oameni atunci când și-au anunțat prezența sute de mii: dar asta este o șmecherie pesedistă, așa că nu ne mirăm!

   Așadar, indiferent de cum se va termina astăzi protestul, nu credeți că trebuie să ținem bine minte numele comandanților jandarmeriei din aceste zile?

   Așadar, eu sau altcineva, puteam spune în spațiul public că pensionarii aduși cu forța de pesede ar fi vrut să atace parlamentul și guvernul și dragnea&Co s-ar fi pregătit de luptă? Parcă nu cred ... Provocările sunt meseria manipulatorilor cu școala PCR!

   Ω

   Sper ca cine comandă acum forțele de ordine să răspundă când va fi timpul pentru rușinea de a supune un organism al statului comenzii politice! 
ORBAN, SE AUDE?
   P.S. Parcă nu erau așa de viteji jandarmii când se luptau cu minerii? 
   Sau mă înșel?

2 comentarii:

  1. Would love to always get updated outstanding site!

    RăspundețiȘtergere
  2. It's remarkable designed for me to have a web
    site, which is beneficial in support of my knowledge.
    thanks admin

    RăspundețiȘtergere