Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 august 2018

Ultima oră

   Greii alde pesede au ieșit la atac, având grijă să-și arate „suportul” (că sprijin le stă în gât!) pentru jandarmerie și, mai nou, pentru poliție - nu cumva să se simtă singuri oamenii puși să impună respectarea legii! Punctul comun, firul roșu am putea spune, este ideea de a-l ataca pe președinte!
   Un scurt memento: președintele Iohannis a fost aseară singurul care a reacționat la brutalitățile jandarmeriei, temperând într-o oarecare măsură avântul trupelor în Atacul de noapte!
   Ce vedem astăzi?
   Noi astăzi vedem șefi de pseudo partide de opoziție dorindu-și un președinte mai activ (?), șefi de partide parlamentare care nu știm dacă vor trece pragul electoral în 20-20 în lipsa locomotivei behăitoare dând indicații, vedem un șef liberal cu idei puține și anoste ... spus pe scurt, vedem falși oameni politici care nu se gândesc nici o clipă la o uniune împotriva dușmanului comun și care vorbesc de parcă ar fi siguri de cel puțin 40% din viitoarele voturi!
   Este absurd ca asemenea oameni să-și arate nemulțumirea față de singurul personaj politic care face opoziție pesede-ului! SINGURUL!

   Ω

   Când președintele se arăta nemulțumit de modul în care lucrează pesede-ul și armata lui, cioloș și alții se întorceau pe partea ailaltă sau așa lăsau de înțeles! Nu mai spun că nici un om politic de cât de câtă notorietate nici nu s-a apropiat de protestatari, nici nu s-a gândit să-și murdărească minunata-i mantie albă pentru a opri brutele ori pentru a suferi alături de cetățeni, obținând în oricare dintre situații un capital politic neprețuit!

   Una din două:
OPOZIȚIA ESTE EXTREM DE SLABĂ 
ori 
ESTE ÎNȚELEASĂ CU PUTEREA!

CELE DOUĂ NU SE EXCLUD!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu