Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 august 2018

Unde plătesc?

   Știu că și jandarmii ăștia primitivi care au fost transformați din forță de menținere a ordinii în braț înarmat al partidului și forță opresoare sunt plătiți de noi toți, de către noi, cetățenii acestei țări! 
   Știu că nu sunt bani pentru școli și spitale, știu că vorbitorul jandarmilor ne-a jignit mințindu-ne ordinar atunci când ne povestea el ca la școala de proști cum întreaga jandarmerie, căzută în genunchi în fața părinților „jandarmeriței”, încerca să le explice acestora de ce nu va mai merge fata lor niciodată! 
   Știu că „jandarmeriță” este mai mult decât greșit dar da, știu că așa vorbește politicul românesc și media românească și știu că vorba aia, cine sunt eu să le spun că sunt idioți?
   A propos, știu că Sorina Pintea, ministrul sănătății pesede, ne-a spus clar că va putea merge singură (bravo ei!) la casierie să-și ridice prima pentru acțiunea din zece august! 
   Știu că jandarmii plătiți de noi au fost dresați să ne considere dușmani și să ne urască: cel puțin așa s-au comportat, de parcă aveau de-a face cu niște dușmani personali!
   Știu că suntem mințiți deși ei știu că noi știm!
   Știu toate astea prea bine! 
   Ce nu știu?
   Ei bine da, am o nedumerire: pentru bătaia primită vineri seara, nu trebuie să mai plătesc nimic? 
   Am încasat-o chiar așa, degeaba?
   Ne-a dat statul pesedist ceva fără să ne pună la plată?

   Ω

   Așadar, IBAN RO ... ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu