Faceți căutări pe acest blog

joi, 17 ianuarie 2019

Doarme bine sluga?

   Ultimele evenimente penalo sociale ne demonstrează - deși nu mai era necesar - că în România pușcăria nu are un rol educativ! Educativ în sensul dorit de societate, bineînțeles, nu de infractori care se școlesc unii pe alții ... 
   Așadar, din ce în ce mai mulți beneficiari ai legii recursului compensatoriu fac ce fac și-l fac pe slugărel de râs! Nu că madam prulă, inițiatoarea de drept a proiectului ar fi cu mult mai brează, dar oamenii pesede-ului au dat votul și au acceptat legea, lege pe care au și „îmbunătățit-o” de la simplu la dublu, având în vedere tovarășii de guvernare care au plătit - probabil - și pentru ei! 
   Dacă ne gândim bine, au fost eliberați ocnași care după sistemul vechi românesc ar fi trebuit să vadă lumina soarelui numai și numai în sfânta zi de Paște, au fost eliberați și aruncați ca lupii între oi, au fost lăsați liberi și hoți și criminali și violatori numai și numai pentru a fi eliberați mai devreme corupții partidului, cei care au ciordit atât pentru ei cât și pentru partid, cei care probabil că începuseră să amenințe că nu-și mai țin gura!
   Concluzia nu este aceea banală cum că pesede-ul nu se ocupă de copiii instituționalizați ori de spitale ci că plânge de mila bieților pușcăriași pentru care simte o simpatie aparte și ușor de înțeles, nici gând: 
CONCLUZIA ESTE CĂ pesede-ULUI ÎN REALITATE NU-I PASĂ DE NOI, 
DE CETĂȚENII TRĂITORI ȘI PLĂTITORI DE IMPOZITE ÎN ACEASTĂ ȚARĂ!
   Și numai atât!

   Ω

   A propos de taxe și impozite plătite și consumate prostește, absurd, chiar imbecil:
AȚI VĂZUT CE A POSTAT jandarmeria ROMÂNĂ PE CONTUL DE FB PE 15 IANUARIE 
(AMINTINDU-ȘI DE ... EMINESCU)?
   Pentru asemenea inepții plătim noi?
   Pentru ca toate despletitele să se creadă „artiste”?
   Pot să refuz?
   Pot să intru în grevă fiscală parțială?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu