Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 aprilie 2019

Ferește-ne Doamne de olteni, că de dușmani ne ferim singuri!

   Atunci când orice om normal își spunea că mai rău nu se poate, pesede-ul, adică p-s-d adică Partidul Studiilor la Distanță, se pregătește să numească la justiție în locul obedientului slugărel o slugă și mai mare, un personaj sinistru, demn de perioada cooperativizării dar cu studii de drept, mai exact cu 
STUDII DE DREPT LA DISTANȚĂ, LA FILIALA UNEI 
FACULTĂȚI PARTICULARE DIN MEHEDINȚI!
   Dacă slugărel nu ne-a plăcut, stați să vedeți ce poate niciolichea! Sinistrul va dori să-i arate șefului ce poate și, dacă vreun procuror va acuza vreodată pe cineva din cercul (interior al) puterii pesede de crimă, el va avea grijă să dezincrimineze crima! Ăsta va fi cu adevărat ministru de justiție, cu adevărat slugă, cu adevărat oltean! 
   De ce Oltenia ne dă în politică numai asemenea specimene, nu pricep: până și Mihai Viteazul s-a făcut de râs la vremea lui trăind cu una mult mai tânără și mai bombonică decât Doamna Stanca atunci când Nicolae era deja mare, așa că dragnea liviu n-ar trebui să aibă nici o rușine!

   Ω

   Așadar, pesede-ul ne poate aduce în situația inedită de a-l regreta pe slugărel toader?
   Da, poate!
   Cum de poate?
   Pentru că a devenit cu ajutorul oltenilor apropiați lui dragnea un partid aproape unic și în curând stat!
   Cei ce i-ați votat și încă i-ați mai vota, vouă vă place?
   Voi sunteți de acord cu ce fac oltenii?
   Voi le dați dreptate?
   Probabil ... probabil că sunteți impresionați de niște cartoane de așa zise studii (auziți-i numai cum vorbesc limbi străine ca să vă dați seama de soliditatea studiilor lor)! Sau tocmai asta vă supără? Că alții chiar au studii și minte și calificare?
VOUĂ CHIAR VĂ PLACE CE NE-AȚI ALES?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu